Design tijdschrift
Design tijdschrift
Olive Bowl

Oli

Olive Bowl OLI, een visueel minimalistisch object, is bedacht op basis van zijn functie, het idee om de putten te verbergen die voortkomen uit een specifieke behoefte. Het volgde op observaties van verschillende situaties, de lelijkheid van de pits en de noodzaak om de schoonheid van de olijf te versterken. Als een verpakking voor twee doeleinden is Oli zo gemaakt dat het, eenmaal geopend, de verrassingsfactor benadrukt. De ontwerper is geïnspireerd door de vorm van de olijf en zijn eenvoud. De keuze voor porselein heeft te maken met de waarde van het materiaal zelf en de bruikbaarheid ervan.

Naam van het project : Oli, Naam van de ontwerper : Miguel Pinto Félix, Naam van de cliënt : MPFXDESIGN.

Oli Olive Bowl

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.