Design tijdschrift
Design tijdschrift
Make-Upassistent

Eyelash Stand

Make-Upassistent Dit ontwerp verkent een metafoor van wimper. De ontwerper beschouwt wimpers als een streven naar een persoonlijke verwachting. Hij creƫert een wimperstandaard als icoon van het leven of een miniatuurpodium van uitvoering. Deze standaard symboliseert een herinnering aan een verbintenis in de ochtend of voor het slapengaan, door de wimpers tijdelijk voor of na het aanbrengen te fixeren. Een wimperhouder is een manier om te onthouden wat iets triviaals heeft bijgedragen aan persoonlijk dagelijks avontuur.

Naam van het project : Eyelash Stand, Naam van de ontwerper : Naai-Jung Shih, Naam van de cliƫnt : Naai-Jung Shih.

Eyelash Stand Make-Upassistent

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.