Design tijdschrift
Design tijdschrift
Boekenkast

Amheba

Boekenkast Organische boekenkast genaamd Amheba wordt aangedreven door een algoritme, dat variabele parameters en een reeks regels bevat. Het concept van topologische optimalisatie wordt gebruikt om de structuur lichter te maken. Dankzij nauwkeurige puzzellogica is het mogelijk om deze op elk moment te ontbinden en over te dragen. Eén persoon kan stukken dragen en een 2,5 meter lange structuur monteren. Technologie van de digitale fabricage werd gebruikt voor realisatie. Het hele proces werd alleen op computers gecontroleerd. Technische documentatie was niet nodig. De gegevens werden naar de 3-assige CNC-machine gestuurd. Resultaat van het hele proces is een lichtgewicht structuur.

Naam van het project : Amheba, Naam van de ontwerper : George Šmejkal, Naam van de cliënt : Parametr Studio.

Amheba Boekenkast

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.