Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kunstinstallatieontwerp

Hand down the Tale of the HEIKE

Kunstinstallatieontwerp Driedimensionaal podiumontwerp met gebruikmaking van de hele podiumruimte. We tasten naar nieuwe Japanse dans, en dit is een ontwerp van de podiumkunst dat gericht was op de ideale vorm van hedendaagse Japanse dans. In tegenstelling tot traditionele Japanse dans tweedimensionale podiumkunst, driedimensionaal ontwerp dat profiteert van de hele podiumruimte.

Naam van het project : Hand down the Tale of the HEIKE, Naam van de ontwerper : Nakamura Kazunobu, Naam van de cliënt : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Hand down the Tale of the HEIKE Kunstinstallatieontwerp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.