Design tijdschrift
Design tijdschrift
Reclame

Insect Sculptures

Reclame Elk stuk is met de hand gemaakt om sculpturen van insecten te maken, geïnspireerd door hun omgeving en het voedsel dat ze eten. Het kunstwerk werd gebruikt als een oproep tot actie via de Doom-website om specifieke huishoudelijke plagen te identificeren. De elementen die voor deze sculpturen werden gebruikt, waren afkomstig van vuilnisbelten, vuilstortplaatsen, rivierbeddingen en supermarkten. Nadat elk insect was verzameld, werden ze gefotografeerd en geretoucheerd in photoshop.

Naam van het project : Insect Sculptures, Naam van de ontwerper : Chris Slabber, Naam van de cliënt : Chris Slabber.

Insect Sculptures Reclame

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.