Design tijdschrift
Design tijdschrift
Desktop-Installatie

Wood Storm

Desktop-Installatie De Wood Storm is een desktopinstallatie voor visueel genot. De turbulentie van de luchtstroom wordt werkelijkheid door een houten gordijn, versterkt door licht dat van onderaf wordt geworpen voor een wereld zonder zwaartekracht. De installatie gedraagt zich als een eindeloze dynamische lus. Het leidt de zichtlijn eromheen om naar het begin- of eindpunt te zoeken terwijl het publiek daadwerkelijk met de storm danst.

Naam van het project : Wood Storm, Naam van de ontwerper : Naai-Jung Shih, Naam van de cliënt : Naai-Jung Shih.

Wood Storm Desktop-Installatie

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.