Design tijdschrift
Design tijdschrift
Koffiekop En Schotel

WithDelight

Koffiekop En Schotel Het serveren van hapklare zoete lekkernijen naast de koffie maakt deel uit van veel verschillende culturen, aangezien het gebruikelijk is om een kopje koffie met Turks fruit te serveren in Turkije, biscotti in Italië, churros in Spanje en dadels in Arabië. Op conventionele schotels glijden deze lekkernijen echter naar de hete koffiekop en blijven ze plakken of worden ze nat van de gemorste koffie. Om dit te voorkomen, heeft deze koffiekop een schotel met speciale sleuven die de koffiesnoepjes op hun plaats houden. Aangezien koffie een van de typische warme dranken is, is het verbeteren van de kwaliteit van de koffiedrinkervaring belangrijk in het dagelijks leven.

Naam van het project : WithDelight, Naam van de ontwerper : Rana Nur Ozdeslik, PhD, Naam van de cliënt : Brown University.

WithDelight Koffiekop En Schotel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.