Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hotelrenovatie

Renovated Fisherman's House

Hotelrenovatie Het SIXX hotel is gelegen in het dorp Houhai aan de Haitang Bay in Sanya. De Chinese Zuidzee ligt op 10 meter afstand tegenover het hotel, en de Houhai staat bekend als het paradijs van de surfer in China. De architect transformeerde het oorspronkelijke gebouw met drie verdiepingen, dat jarenlang dienst doet aan een lokale vissersfamilie, tot een resort-hotel met een surfthema, door de oude structuur te versterken en de ruimte binnenin op te knappen.

Naam van het project : Renovated Fisherman's House, Naam van de ontwerper : Li Mi, Naam van de cliënt : MODULO Architects (Shanghai).

Renovated Fisherman's House Hotelrenovatie

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.