Design tijdschrift
Design tijdschrift
Architectuur Voor Gemengd Gebruik

Shan Shui Plaza

Architectuur Voor Gemengd Gebruik Gelegen in de historische stad Xi'an, tussen het zakencentrum en de TaoHuaTan-rivier, beoogt het project niet alleen het verleden en het heden te verbinden, maar ook de stad en de natuur. Geïnspireerd door The Peach Blossom Spring Chinese Tale, biedt het project een paradijselijke woon- en werkomgeving door een nauwe relatie met de natuur. In de Chinese cultuur heeft de filosofie van bergwater (Shan Shui) een essentiële betekenis van de relatie tussen mens en natuur, dus door te profiteren van het waterige landschap van de site, biedt het project ruimtes die de Shan Shui-filosofie in de stad weerspiegelen.

Naam van het project : Shan Shui Plaza, Naam van de ontwerper : AART. AT Design, Naam van de cliënt : AART. AT design consultant company.

Shan Shui Plaza Architectuur Voor Gemengd Gebruik

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.