Design tijdschrift
Design tijdschrift
Store

Ilumel

Store Na bijna vier decennia geschiedenis is de Ilumel-winkel een van de grootste en meest prestigieuze bedrijven in de Dominicaanse Republiek op het gebied van meubelen, verlichting en decoratie. De meest recente interventie speelt in op de behoefte aan uitbreiding van de tentoonstellingsruimten en de definitie van een schonere en meer gearticuleerde route die het mogelijk maakt om de verscheidenheid aan beschikbare collecties te waarderen.

Naam van het project : Ilumel, Naam van de ontwerper : Dante Luna, Naam van de cliënt : Ilumel.

Ilumel Store

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.