Design tijdschrift
Design tijdschrift
Woongebouw Lobby En Lounge

Light Music

Woongebouw Lobby En Lounge Voor Light Music, een woonlobby en loungeontwerp, wilden Armand Graham en Aaron Yassin uit de in New York City gevestigde A + A Studio de ruimte verbinden met de dynamische wijk Adams Morgan in Washington DC, waar het nachtleven en de muziekscene, van jazz to Go-go naar punkrock en elektronica hebben altijd centraal gestaan. Dit is hun creatieve inspiratie; het resultaat is een unieke ruimte die geavanceerde digitale fabricagemethoden combineert met traditionele ambachtelijke technieken om een meeslepende wereld te creëren met zijn eigen polsslag en ritme die een eerbetoon is aan de levendige originele muziek van DC.

Naam van het project : Light Music, Naam van de ontwerper : Aaron Yassin, Naam van de cliënt : A+A Studio.

Light Music Woongebouw Lobby En Lounge

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.