Design tijdschrift
Design tijdschrift
Educatief Product

Shine and Find

Educatief Product Het belangrijkste voordeel van dit product is het gemak van leren en geheugenverbetering. In Shine and Find wordt elke Constellatie praktisch gemaakt, en deze uitdaging wordt herhaaldelijk geoefend. Het houdt een duurzaam imago in gedachten. Op deze manier leren, praktisch en studeren en herhalen, is niet saai en maakt het geheugen duurzamer en leuker. Het is heel emotioneel, interactief, eenvoudig, puur, minimaal en modern.

Naam van het project : Shine and Find, Naam van de ontwerper : Mohamad Montazeri, Naam van de cliënt : Arena Design Studio.

Shine and Find Educatief Product

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.