Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hotel

Park Zoo

Hotel Dit is zonder twijfel een hotel gebaseerd op het dierenthema. Ontwerpers hebben echter niet simpelweg een reeks schattige en sierlijke diervormige installaties gemaakt om veel aandacht te trekken in de intens competitieve markt. Door de ruimte te doordrenken met de diepe liefde voor dieren, hebben ontwerpers het hotel omgetoverd tot een kunsttentoonstelling, waar klanten de echte situatie van de bedreigde dieren op dit moment kunnen observeren en voelen.

Naam van het project : Park Zoo, Naam van de ontwerper : Li Xiang, Naam van de cliënt : X+Living.

Park Zoo Hotel

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.