Design tijdschrift
Design tijdschrift
Boekhandel

Guiyang Zhongshuge

Boekhandel Met de bergachtige gangen en druipsteengrotten-uitziende boekenplanken, introduceert de boekwinkel de lezers in een wereld van Karst-grot. Op deze manier brengt het ontwerpteam een fantastische visuele ervaring en verspreidt het tegelijkertijd de lokale kenmerken en cultuur naar een groter publiek. Guiyang Zhongshuge is een cultureel kenmerk en stedelijk monument in de stad Guiyang geweest. Bovendien overbrugt het ook de kloof van de culturele sfeer in Guiyang.

Naam van het project : Guiyang Zhongshuge, Naam van de ontwerper : Li Xiang, Naam van de cliënt : X+Living.

Guiyang Zhongshuge Boekhandel

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.