Design tijdschrift
Design tijdschrift
Branding En Verpakking

Leman Jewelry

Branding En Verpakking Visuele oplossing voor de nieuwe identiteit van Leman Jewelry was een compleet nieuw systeem om het luxe, voortreffelijke en toch verfijnde en minimale gevoel bloot te leggen. Het nieuwe logo is geïnspireerd op het werkproces van Leman, hun haute couture-ontwerpservice, door alle diamantvormen rond een ster-symbool of fonkelingssymbool te maken, een verfijnd symbool te creëren en ook het glanzende effect van diamant te weerspiegelen. Vervolgens werden alle onderpandmaterialen geproduceerd met hoogwaardige details om de luxe van alle nieuwe visuele merkelementen te benadrukken en te verrijken.

Naam van het project : Leman Jewelry, Naam van de ontwerper : M — N Associates, Naam van de cliënt : Leman Jewelry Vietnam.

Leman Jewelry Branding En Verpakking

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.