Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kunstinstallatieontwerp

Kasane no Irome - Piling up Colors

Kunstinstallatieontwerp Een installatieontwerp van Japanese Dance. Japanners stapelen van oudsher kleuren op om heilige dingen uit te drukken. Ook is het stapelen van het papier met vierkante silhouetten gebruikt als iets dat heilige diepte vertegenwoordigt. Nakamura Kazunobu ontwierp een ruimte die de sfeer verandert door over te gaan op verschillende kleuren met zo'n vierkant "opstapelen" als motief. Panelen die in de lucht vliegen en die zich centreren op de dansers, bedekken de lucht boven de podiumruimte en geven de schijn weer van licht dat door de ruimte valt dat zonder de panelen niet te zien is.

Naam van het project : Kasane no Irome - Piling up Colors, Naam van de ontwerper : Nakamura Kazunobu, Naam van de cliënt : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Kasane no Irome - Piling up Colors Kunstinstallatieontwerp

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.