Design tijdschrift
Design tijdschrift
Zwembaden

Termalija Family Wellness

Zwembaden Termalija Family Wellness is de nieuwste in de reeks projecten die Enota de afgelopen vijftien jaar in Terme Olimia heeft gebouwd en waarmee de volledige transformatie van het spacomplex is afgerond. Van een afstand bekeken, is de vorm, kleur en schaal van de nieuwe geclusterde structuur van tetraëdrische volumes een voortzetting van de cluster van de omliggende landelijke gebouwen, visueel doorlopend tot in het hart van het complex. Het nieuwe dak fungeert als een grote zomerschaduw en neemt geen van de kostbare buitenruimte in beslag.

Naam van het project : Termalija Family Wellness, Naam van de ontwerper : ENOTA, Naam van de cliënt : Terme Olimia.

Termalija Family Wellness Zwembaden

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.