Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tentoonstelling

LuYu

Tentoonstelling Kunst beïnvloedt het leven en het leven brengt diepgaande reflectie en interpretatie van kunst. De afstand tussen kunst en leven kan zijn tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer. Als je elke maaltijd zorgvuldig eet, kun je van je leven kunst maken. De creatie van de ontwerper is ook kunst, die met zijn eigen gedachten wordt gemaakt. Technieken zijn hulpmiddelen en uitdrukkingen zijn resultaten. Alleen met gedachten zullen er echt goede werken zijn.

Naam van het project : LuYu, Naam van de ontwerper : Ran Tian, Naam van de cliënt : Utien Architectural Space Design Co.,LTD..

LuYu Tentoonstelling

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.