Design tijdschrift
Design tijdschrift
Openingstitel

Pop Up Magazine

Openingstitel Het project was een reis om de Escape-problemen (thema voor 2019) abstract en vloeiend te verkennen en de veranderingen, nieuwe dingen en consequenties daarvan te laten zien. Alle beelden zijn schoon en comfortabel om naar te kijken, in tegenstelling tot de ongemakkelijke realiteit van het ontsnappen. Het ontwerp verandert voortdurend en de veranderende vormen in de animatie vertegenwoordigen de handeling van heraanpassing, veroorzaakt door een of andere situatie. Escape heeft verschillende betekenissen, interpretaties en de invalshoek varieert van speels tot serieus.

Naam van het project : Pop Up Magazine, Naam van de ontwerper : Rafael de Araujo, Naam van de cliënt : Pop Up Magazine.

Pop Up Magazine Openingstitel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.