Design tijdschrift
Design tijdschrift
Megalopolis X Shenzhen Super Hoofdkantoor

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Hoofdkantoor Megalopolis X wordt het nieuwe centrum in het hart van de grotere baai, vlakbij de grens tussen Hong Kong en Shenzhen. Het masterplan integreert architectuur met voetgangersnetwerken, parken en openbare ruimtes. Er worden boven- en ondergrondse transportnetwerken gepland door de connectiviteit in de stad te maximaliseren. Een ondergronds duurzaam infrastructuurnetwerk zal naadloos systemen leveren voor stadskoeling en automatische afvalverwerking. Het doel is om een creatief masterplankader vast te stellen voor hoe steden in de toekomst zullen worden ontworpen.

Naam van het project : Megalopolis X, Naam van de ontwerper : QUAD studio, Naam van de cliënt : QUAD studio.

Megalopolis X Megalopolis X Shenzhen Super Hoofdkantoor

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.