Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kapel

Coast Whale

Kapel De bionische vorm van de walvis werd de taal van deze kapel. Een walvis strandde op de kust van IJsland. Een persoon kan zijn lichaam binnengaan door een lage vissenstaart en het perspectief ervaren van een walvis die naar de oceaan kijkt, waar het voor mensen gemakkelijker is om na te denken over het verwaarlozen van de aantasting van het milieu. De draagconstructie valt op het strand om de natuurlijke omgeving zo min mogelijk te beschadigen. Natuurlijke en milieuvriendelijke materialen maken dit project tot een toeristische bestemming die milieubescherming vereist.

Naam van het project : Coast Whale, Naam van de ontwerper : Zhang Jinyu, Naam van de cliënt : Zhang Jinyu.

Coast Whale Kapel

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.