Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lamp

Little Kong

Lamp Little Kong is een serie sfeerlampen met een oosterse filosofie. Oosterse esthetiek besteedt veel aandacht aan de relatie tussen virtueel en actueel, vol en leeg. Door de leds subtiel in de metalen paal te verbergen, wordt niet alleen gezorgd voor de leegte en puurheid van de lampenkap, maar onderscheidt Kong zich ook van andere lampen. Ontwerpers ontdekten het haalbare ambacht na meer dan 30 keer experimenten om het licht en de verschillende textuur perfect te presenteren, wat een geweldige lichtervaring mogelijk maakt. Het basisstation ondersteunt draadloos opladen en heeft een USB-poort. Het kan worden in- of uitgeschakeld door gewoon met uw handen te zwaaien.

Naam van het project : Little Kong, Naam van de ontwerper : Guogang Peng, Naam van de cliënt : RUI Design & Above Lights .

Little Kong Lamp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.