Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tafel

Patchwork

Tafel Yılmaz Dogan, die begon met het idee dat verschillende industriële materialen samen op een tafelblad konden worden gebruikt, zei dat hij een flexibiliteit in uw bureau ontwierp die u op elk moment kunt aanpassen om u aan te passen aan verschillende trends. Met zijn volledig breekbare ontwerp is Patchwork een dynamisch ontwerp dat zich gemakkelijk kan aanpassen aan verschillende ruimtes zoals eet- en vergadertafels.

Waterzuiveringsinstallatie

Waterfall Towers

Waterzuiveringsinstallatie Het gebouw overstijgt de locatie omdat het een kunstmatige site herformuleert die onderdeel wordt van een verenigde natuurlijke omgeving. De grens tussen stad en natuur wordt bepaald en versterkt door de aanwezigheid van de dam. Elke vorm heeft betrekking op een andere en weerspiegelt de symbiotische ordeningssystemen van de natuur. Meer bepaald in het specifieke concept gebeurt de versmelting van landschap en architectuur met het gebruik van de stroming van water als functioneel en vervolgens organisatorisch element.

Salontafel

Ripple

Salontafel De middelste tafels die gebruikt worden, vinden meestal plaats in het midden van de ruimtes en veroorzaken problemen met de naderingsproblemen. Om deze reden worden de servicetabellen gebruikt om dit gat te dichten. Om dit probleem op te lossen, heeft Yılmaz Dogan twee functies gecombineerd in het ontwerp van Ripple en een dynamisch productontwerp ontwikkeld dat zowel een middenstandaard als een servicetafel kan zijn, die met een asymmetrische arm reist en in de verte beweegt. Deze dynamische beweging viel samen met de vloeiende ontwerplijnen van Ripple die uit de natuur reflecteerden met de variabiliteit van een druppel en de golven die door die druppel werden gevormd.

Jacht

Portofino Fly 35

Jacht De Portofino Fly 35, gevuld met natuurlijk licht door grote ramen in de hal, ook in de hutten. De afmetingen bieden een ongekend ruimtegevoel voor een boot van dit formaat. Door het hele interieur heen is het kleurenpalet warm en natuurlijk, met de keuze uit evenwichtssamenstellingen van kleuren en materialen, waardoor de omgevingen in moderne en comfortabele ruimtes komen, volgens de internationale trends op het gebied van interieurontwerp.

Wastafel

Thalia

Wastafel Wastafel ziet eruit als een knop die klaar is om te bloeien en vol te lopen: hij bloeit zo dat hij is gemaakt van een bekwame combinatie van massief houten lariks en teak, een essentie in het bovenste gedeelte en het andere in het onderste. Een stevige en veilige match, die zorgt voor een bijzondere elegantie en kleur levendigheid met een vrolijke verstrengeling van nerven met steeds verschillende tinten die unieke wastafels opleveren. De schoonheid van dit object wordt gekenmerkt door zijn asymmetrie en harmonie door de ontmoeting van verschillende vormen en houtachtige essentie.

Licht- En Geluidssysteem

Luminous

Licht- En Geluidssysteem Luminous ontworpen om een ergonomische verlichtingsoplossing en surround sound-systeem te bieden in één enkel product. Het is bedoeld om emoties te creëren die de gebruikers wensen te voelen en een combinatie van geluid en licht te gebruiken om dit doel te bereiken. Het geluidssysteem is ontwikkeld op basis van geluidsreflectie en simuleert 3D-surroundgeluid in de kamer zonder dat er bedrading en installatie van meerdere luidsprekers rondom de ruimte nodig is. Als hanglamp zorgt Luminous voor directe en indirecte verlichting. Dit verlichtingssysteem zorgt voor een zacht, gelijkmatig en contrastarm licht dat verblinding en zichtproblemen voorkomt.