Design tijdschrift
Design tijdschrift
Collier

Eves Weapon

Collier Eve's wapen is gemaakt van 750 karaat rose en witgoud. Het bevat 110 diamanten (20,2 ct) en bestaat uit 62 segmenten. Ze hebben allemaal twee totaal verschillende verschijningsvormen: in zijaanzicht zijn de segmenten appelvormig, in bovenaanzicht zijn V-vormige lijnen te zien. Elk segment is zijwaarts gespleten om het veerbelaste effect te creëren dat de diamanten vasthoudt - de diamanten worden alleen vastgehouden door spanning. Dit benadrukt met voordeel de helderheid en schittering en maximaliseert de zichtbare uitstraling van de diamant. Het zorgt voor een extreem licht en helder ontwerp, ondanks de grootte van de ketting.

Ring

Wishing Well

Ring Toen ze in haar dromen een rozentuin bezocht, kwam Tippy een wensput tegen die omringd was door rozen. Daar keek ze in de put en zag de weerspiegeling van de nachtsterren, en deed een wens. De nachtsterren worden voorgesteld door de diamanten en de robijn symboliseert haar diepste passie, dromen en hoop die ze bij de wensput heeft gemaakt. Dit ontwerp is voorzien van een op maat gemaakte zeshoekige robijnrode klauw, gezet in 14K massief goud. Kleine blaadjes zijn gesneden om de textuur van natuurlijke bladeren te laten zien. De ringband ondersteunt de platte bovenkant en buigt iets naar binnen. Ringmaten moeten wiskundig worden berekend.

Draagtas

Totepographic

Draagtas Topografisch geïnspireerde draagtas, om te dienen als een gemakkelijke draagtas, vooral tijdens die drukke dagen doorgebracht met winkelen of boodschappen doen. De capaciteit van de draagtas is als een berg en kan veel dingen bevatten of dragen. Het orakelbeen vormt de algehele structuur van de zak, de topografische kaart vormt oppervlaktemateriaal, net als een oneffen bergoppervlak.

Hanger

Taq Kasra

Hanger Taq Kasra, wat kasra-boog betekent, is het aandenken aan het Sasani-koninkrijk dat nu in Irak is. Deze hanger, geïnspireerd door de geometrie van Taq kasra en de grootsheid van vroegere soevereiniteiten, in hun structuur en subjectivisme, is in deze architectonische methode gebruikt om dit ethos te maken. Het belangrijkste kenmerk is het moderne ontwerp dat er een stuk van heeft gemaakt met een duidelijk zicht, zodat het vanuit het zijaanzicht eruitziet als een tunnel en subjectivisme brengt en vanuit het vooraanzicht een gewelfde ruimte heeft gemaakt.

Damesmode Collectie

Utopia

Damesmode Collectie In deze collectie liet Yina Hwang zich vooral inspireren door vormen die symmetrisch en asymmetrisch zijn met een vleugje underground muziekcultuur. Ze stelde deze collectie samen op basis van haar cruciale moment van zelfomhelzing om een collectie functionele maar abstracte kledingstukken en accessoires te creëren die het verhaal van haar ervaring belichamen. Elke print en stof in het project is origineel en ze gebruikte voornamelijk PU-leer, satijn, Power Mash en Spandex voor de basis van de stoffen.

Ketting En Oorbellen Set

Ocean Waves

Ketting En Oorbellen Set Oceanische golven ketting is een prachtig stuk eigentijdse sieraden. De fundamentele inspiratie van het ontwerp is de oceaan. Zijn uitgestrektheid, vitaliteit en puurheid zijn de belangrijkste elementen die in de ketting worden geprojecteerd. De ontwerper heeft een goede balans tussen blauw en wit gebruikt om een beeld te geven van opspattende golven van de oceaan. Het is handgemaakt van 18K witgoud en bezet met diamanten en blauwe saffier. De ketting is vrij groot en toch delicaat. Het is ontworpen om bij alle soorten outfits te passen, maar is meer geschikt om te combineren met een halslijn die niet zal overlappen.