Design tijdschrift
Design tijdschrift
Handtassen

Qwerty Elemental

Handtassen Net zoals de ontwerpevolutie van typemachines de transformatie laat zien van een zeer complexe visuele vorm naar de strakke, eenvoudige geometrische vorm, is Qwerty-elemental de belichaming van kracht, symmetrie en eenvoud. Constructieve stalen onderdelen gemaakt door verschillende vakmensen zijn onderscheidend visueel kenmerk van het product, wat de tas een architectonisch uiterlijk geeft. De essentiële bijzonderheid van de tas zijn twee typemachinekaarten die door de ontwerper zelf zijn vervaardigd en gemonteerd.

Dameskledingcollectie

Macaroni Club

Dameskledingcollectie De collectie, Macaroni Club, is geïnspireerd op de macaroni & # 039; s uit het midden van de 18e eeuw en koppelt ze aan de logo-verslaafden van vandaag. Macaroni was de term voor mannen die de normale grenzen van de mode in Londen overschreden. Ze waren de logo-manie van de 18e eeuw. Deze collectie wil de kracht van logo van vroeger tot nu laten zien en creëert Macaroni Club als een merk op zich. De ontwerpdetails zijn geïnspireerd op de Macaroni-kostuums uit 1770 en de huidige modetrend met extreme volumes en lengte.

Uurwerk

Argo

Uurwerk Argo van Gravithin is een uurwerk waarvan het ontwerp is geïnspireerd op een sextant. Het heeft een gegraveerde dubbele wijzerplaat, verkrijgbaar in twee kleuren, Deep Blue en Black Sea, ter ere van de mythische avonturen van het Argo-schip. Het hart klopt dankzij een Zwitsers Ronda 705 quartz uurwerk, terwijl het saffierglas en het sterke 316L geborsteld staal voor nog meer weerstand zorgen. Het is ook 5ATM waterbestendig. Het horloge is verkrijgbaar in drie verschillende kastkleuren (goud, zilver en zwart), twee wijzerplaatkleuren (Deep Blue en Black Sea) en zes bandmodellen, in twee verschillende materialen.

Dameskledingcollectie

Hybrid Beauty

Dameskledingcollectie Het ontwerp van de Hybrid Beauty-collectie is om de schattigheid te gebruiken als het overlevingsmechanisme. Opgericht schattige kenmerken zijn linten, ruches en bloemen, en ze zijn opnieuw gemaakt door traditionele modevak en couture-technieken. Dit herschept oude couture-technieken tot moderne hybride, die romantisch, donker maar ook eeuwig is. Het hele ontwerpproces van Hybrid Beauty bevordert duurzaamheid om tijdloze ontwerpen te creëren.

Ring

Ohgi

Ring Mimaya Dale, de ontwerper van de Ohgi ring, heeft met deze ring een symbolische boodschap afgeleverd. Haar inspiratie voor de ring kwam van de positieve betekenissen die Japanse vouwfans hebben en hoeveel ze geliefd zijn in de Japanse cultuur. Ze gebruikt 18K geelgoud en een saffier voor het materiaal en ze brengen een luxueuze uitstraling naar voren. Bovendien zit de opvouwbare ventilator in een hoek op een ring wat een unieke schoonheid geeft. Haar ontwerp is een eenheid tussen Oost en West.

Ring

Gabo

Ring De Gabo-ring is ontworpen om mensen aan te moedigen de speelse kant van het leven opnieuw te bekijken, die meestal verloren gaat als de volwassenheid aanbreekt. De ontwerper werd geïnspireerd door de herinneringen aan het observeren van haar zoon die speelde met zijn kleurrijke magische kubus. De gebruiker kan met de ring spelen door de twee onafhankelijke modules te draaien. Door dit te doen, kunnen de edelsteenkleuren of de positie van de modules worden aangepast of niet overeenkomen. Naast het speelse aspect heeft de gebruiker de keuze om elke dag een andere ring te dragen.