Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bril

Mykita Mylon, Basky

Bril De MYKITA MYLON-collectie is gemaakt van een lichtgewicht polyamide materiaal met een uitstekende individuele verstelbaarheid. Dit bijzondere materiaal wordt laag voor laag gecreëerd dankzij de Selective Laser Sintering (SLS) techniek. Door de traditionele ronde en ovale ronde panto-brilvorm die in de jaren dertig in de mode was, opnieuw te interpreteren, voegt het BASKY-model een nieuw gezicht toe aan deze brilcollectie die oorspronkelijk was ontworpen voor gebruik in de sport.

Horloge

Ring Watch

Horloge De Ring Watch vertegenwoordigt de maximale vereenvoudiging van een traditioneel polshorloge door de eliminatie van cijfers en handen ten gunste van de twee ringen. Dit minimalistische ontwerp biedt zowel een strakke als eenvoudige look die perfect past bij de opvallende esthetiek van het horloge. De kenmerkende kroon is nog steeds een effectief middel om het uur te veranderen, terwijl het verborgen e-ink-scherm de levendige kleurenbanden met een uitzonderlijke definitie laat zien, waardoor uiteindelijk een analoog aspect wordt behouden en tegelijkertijd een langere levensduur van de batterij wordt geboden.

Armband

Fred

Armband Er zijn veel verschillende soorten armbanden en armbanden: ontwerpers, gouden, plastic, goedkoop en duur… maar hoe mooi ze ook zijn, het zijn altijd simpele en alleen maar armbanden. Fred is iets meer. Deze manchetten in hun eenvoud doen de noblesse van oude tijden herleven, maar ze zijn modern. Ze kunnen zowel op blote handen als op een zijden blouse of een zwarte trui worden gedragen, en ze zullen altijd een vleugje klasse toevoegen aan de persoon die ze draagt. Deze armbanden zijn uniek omdat ze als paar komen. Ze zijn erg licht waardoor ze comfortabel zijn om te dragen. Door ze te dragen, valt u zeker op!

Ketting En Broche

I Am Hydrogen

Ketting En Broche Het ontwerp is geïnspireerd op de neoplatonische filosofie van macrokosmos en microkosmos, waarbij dezelfde patronen op alle niveaus van de kosmos worden gereproduceerd. Verwijzend naar de gulden snede en fibonacci-reeks, heeft de ketting een wiskundig ontwerp dat de phyllotaxis-patronen nabootst die in de natuur worden waargenomen, zoals te zien in zonnebloemen, madeliefjes en verschillende andere planten. De gouden torus stelt het heelal voor, gehuld in het weefsel van de ruimtetijd. "I Am Hydrogen" vertegenwoordigt tegelijkertijd een model van "The Universal Constant of Design" en een model van het heelal zelf.

Upcycled Sieraden

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Sieraden Mooie, heldere, upcycled sieraden, ontworpen vanuit de behoefte om het afvalmateriaal van de productie van Claire de Lune Chandelier te gebruiken. Deze lijn heeft zich ontwikkeld tot een aanzienlijk aantal collecties - allemaal verhalende verhalen, die allemaal een zeer persoonlijke blik in de filosofieën van de ontwerper vertegenwoordigen. Transparantie is een essentieel onderdeel van de eigen filosofie van de ontwerper, en dit wordt weerspiegeld in de keuze van het gebruikte acryl. Afgezien van het gebruikte spiegelacrylaat, dat zelf licht reflecteert, is het materiaal altijd transparant, kleur of helder. CD-verpakkingen versterken de concepten van herbestemming.

Ring

The Empress

Ring Fantastische schoonheidssteen - pyroop - de essentie ervan brengt de grootsheid en plechtigheid. Dat is de schoonheid en het unieke karakter van de steen die het beeld identificeerde, dat bedoeld is voor toekomstige decoratie. Er was behoefte aan een uniek frame voor steen, dat hem de lucht in zou dragen. De steen werd over het metalen heen getrokken. Deze formule sensuele passie en aantrekkingskracht. Het was belangrijk om het klassieke concept te behouden en de moderne perceptie van sieraden te ondersteunen.