Design tijdschrift
Design tijdschrift
Badkamercollectie

CATINO

Badkamercollectie CATINO is geboren uit de wens om een gedachte vorm te geven. Deze collectie roept de poƫzie van het dagelijks leven op door middel van eenvoudige elementen, die bestaande archetypen van onze verbeelding op een eigentijdse manier herinterpreteren. Het suggereert een terugkeer naar een omgeving van warmte en stevigheid, door het gebruik van natuurlijk hout, gefreesd uit massief en geassembleerd om eeuwig te blijven.

Naam van het project : CATINO, Naam van de ontwerper : Emanuele Pangrazi, Naam van de cliƫnt : Disegno Ceramica.

CATINO Badkamercollectie

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieƫn. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.