Design tijdschrift
Design tijdschrift
Badkamercollectie

CATINO

Badkamercollectie CATINO is geboren uit de wens om een gedachte vorm te geven. Deze collectie roept de poƫzie van het dagelijks leven op door middel van eenvoudige elementen, die bestaande archetypen van onze verbeelding op een eigentijdse manier herinterpreteren. Het suggereert een terugkeer naar een omgeving van warmte en stevigheid, door het gebruik van natuurlijk hout, gefreesd uit massief en geassembleerd om eeuwig te blijven.

Naam van het project : CATINO, Naam van de ontwerper : Emanuele Pangrazi, Naam van de cliƫnt : Disegno Ceramica.

CATINO Badkamercollectie

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.