Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hotel

Yu Zuo

Hotel Dit hotel bevindt zich binnen de muren van de Dai-tempel, onderaan de berg Tai. Het doel van de ontwerpers was om het ontwerp van het hotel te transformeren om de gasten een rustige en comfortabele accommodatie te bieden, en tegelijkertijd de gasten de unieke geschiedenis en cultuur van deze stad te laten ervaren. Door eenvoudige materialen, lichte tinten, zachte verlichting en zorgvuldig geselecteerde kunstwerken te gebruiken, geeft de ruimte een gevoel van zowel geschiedenis als hedendaags weer.

Naam van het project : Yu Zuo, Naam van de ontwerper : Guoqiang Feng and Yan Chen, Naam van de cliënt : Feng and Chen Partners Design Shanghai.

Yu Zuo Hotel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.