Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hotel

Yu Zuo

Hotel Dit hotel bevindt zich binnen de muren van de Dai-tempel, onderaan de berg Tai. Het doel van de ontwerpers was om het ontwerp van het hotel te transformeren om de gasten een rustige en comfortabele accommodatie te bieden, en tegelijkertijd de gasten de unieke geschiedenis en cultuur van deze stad te laten ervaren. Door eenvoudige materialen, lichte tinten, zachte verlichting en zorgvuldig geselecteerde kunstwerken te gebruiken, geeft de ruimte een gevoel van zowel geschiedenis als hedendaags weer.

Naam van het project : Yu Zuo, Naam van de ontwerper : Guoqiang Feng and Yan Chen, Naam van de cliënt : Feng and Chen Partners Design Shanghai.

Yu Zuo Hotel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.