Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sieradencollectie

Ataraxia

Sieradencollectie Door te combineren met mode en geavanceerde technologie, wil het project sieraden maken die de oude gotische elementen in een nieuwe stijl kunnen veranderen, waarbij het potentieel van het traditionele in de hedendaagse context wordt besproken. Met de interesse in de manier waarop gotische vibes het publiek beïnvloeden, probeert het project een unieke individuele ervaring uit te lokken door middel van speelse interactie, waarbij de relatie tussen ontwerp en dragers wordt onderzocht. Synthetische edelstenen, als materiaal met een lagere eco-afdruk, werden in ongebruikelijk vlakke oppervlakken gesneden om hun kleuren op de huid te werpen om de interactie te versterken.

Naam van het project : Ataraxia, Naam van de ontwerper : Yilan Liu, Naam van de cliënt : Yilan Jewelry.

Ataraxia Sieradencollectie

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.