Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sieradencollectie

Ataraxia

Sieradencollectie Door te combineren met mode en geavanceerde technologie, wil het project sieraden maken die de oude gotische elementen in een nieuwe stijl kunnen veranderen, waarbij het potentieel van het traditionele in de hedendaagse context wordt besproken. Met de interesse in de manier waarop gotische vibes het publiek beïnvloeden, probeert het project een unieke individuele ervaring uit te lokken door middel van speelse interactie, waarbij de relatie tussen ontwerp en dragers wordt onderzocht. Synthetische edelstenen, als materiaal met een lagere eco-afdruk, werden in ongebruikelijk vlakke oppervlakken gesneden om hun kleuren op de huid te werpen om de interactie te versterken.

Naam van het project : Ataraxia, Naam van de ontwerper : Yilan Liu, Naam van de cliënt : Yilan Jewelry.

Ataraxia Sieradencollectie

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.