Design tijdschrift
Design tijdschrift
Barkruk

Barcycling Chair

Barkruk Barcycling is een barstoel die is ontworpen met sportthema-ruimtes. Het trekt de aandacht met het imago van dynamiek op de barstoel, dankzij het fietszadel en het fietspedaal. Het skelet van de stoel maken polyurethaan en de bovenkant van de stoel bedekt met met de hand naaien leer Hoewel de zachtheid van polyurethaan, natuurlijk leer en handnaaikwaliteit de duurzaamheid symboliseert. In tegenstelling tot de standaard barstoel, kan die positie van de voetsteun niet worden veranderd, maar barcycling maakt het mogelijk dat variabele zittingen met het houden van de pedalen op verschillende locaties. Hierdoor wordt het langer en comfortabeler zitten.

Kalender

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalender Een unieke en speelse promotiekalender die is ontwikkeld en geproduceerd voor de portaalsite goo maakt gebruik van papierstructuren en besteedt aandacht aan functionaliteit. Deze editie van 2013 is een kalender- en schema-organizer die is samengevoegd met ruimte voor het schrijven van jaarlange plannen en dagelijkse schema's. Dik kwaliteitspapier voor de kalender en goedkoop papier dat precies goed is voor het maken van aantekeningen voor de agenda-organizer werden zorgvuldig geselecteerd en het contrast dat werd gecreëerd past als onderdeel van het kalenderontwerp. De toegevoegde functie van een invulschema-organizer maakt het perfect als een gebruiksvriendelijke bureaukalender.

Eetkamerstoel

'A' Back Windsor

Eetkamerstoel Massief hardhout, traditioneel schrijnwerk en moderne machines vormen een update van de mooie Windsor Chair. De voorpoten gaan door de stoel om de koningspaal te worden en de achterpoten reiken tot aan de top. Met triangulatie brengt dit sterke ontwerp de krachten van compressie en spanning opnieuw in lijn met een maximaal visueel en fysiek effect. De afwerking met melkverf of heldere olie houdt de duurzame traditie van Windsor-stoelen in stand.

Transformeerbare Koffiestoelen En Loungestoelen

Twins

Transformeerbare Koffiestoelen En Loungestoelen Het Twins-salontafelconcept is eenvoudig. Een holle salontafel biedt plaats aan twee volledig houten stoelen. De rechter- en linkeroppervlakken van de tafel zijn eigenlijk deksels die uit het hoofdgedeelte van de tafel kunnen worden getrokken om de stoelen te verwijderen. De stoelen hebben opklapbare poten die gedraaid moeten worden om de stoel in de juiste positie te krijgen. Zodra de stoel of beide stoelen uit zijn, gaan de deksels terug naar de tafel. Als de stoelen eruit staan, werkt de tafel ook als een enorm opbergvak.

Kalender

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalender Op een caleidoscoopachtige manier is dit een kalender met overlappende uitgesneden afbeeldingen, getekend met veelkleurige patronen. Het ontwerp met kleurpatronen die kunnen worden aangepast en gepersonaliseerd door simpelweg de volgorde van de vellen te veranderen, geeft de creatieve gevoeligheden van NTT COMWARE weer. Er is voldoende schrijfruimte en de lijnen houden rekening met de functionaliteit, waardoor het perfect is als planningskalender die u zou willen gebruiken voor het inrichten van uw persoonlijke ruimte.

Woonkamer Stoel

Cat's Cradle

Woonkamer Stoel Cijfers of vezels, een actueel dilemma van het ontwerpproces. We zijn allemaal beginners, maar sommigen van ons moeten eraan werken. Beginnende ontwerpers observeren elke beschikbare techniek en leren er enkele. Na verloop van tijd (~ 10.000 uur) verwerven we faciliteit (en) die ons spel verheffen / populariseren / personaliseren / bezuinigen. Ik ben dus gefascineerd door de huidige fascinatie voor media die suggereren dat de meest elementaire bouwsteen van het ontwerp het cijfer is, dat gemakkelijk te bedienen is. Het cijfer is geen levensgenererende eenheid, het is slechts een afronding naar een kleinste gemene deler kleiner dan glasvezel. Ontwerp is in ieder geval scherven, splinters en vezels.