Design tijdschrift
Design tijdschrift
Honing

Ecological Journey Gift Box

Honing Het ontwerp van de honinggeschenkdoos is geïnspireerd op de "ecologische reis" van Shennongjia met een overvloed aan wilde planten en een goede natuurlijke ecologische omgeving. Het beschermen van de lokale ecologische omgeving is het creatieve thema van het ontwerp. Het ontwerp maakt gebruik van traditionele Chinese papiergesneden kunst en schaduwpoppetjeskunst om de lokale natuurlijke ecologie en vijf zeldzame en bedreigde eersteklas beschermde dieren te tonen. Op het verpakkingsmateriaal wordt ruw gras en houtpapier gebruikt, wat staat voor het concept van natuur- en milieubescherming. De buitendoos kan worden gebruikt als een uitgelezen opbergdoos voor hergebruik.

Infographic Met Geanimeerde Gif

All In One Experience Consumption

Infographic Met Geanimeerde Gif Het All In One Experience Consumption-project is een Big Data-infographic met informatie over het doel, het type en het verbruik van bezoekers aan complexe winkelcentra. De hoofdinhoud bestaat uit drie representatieve Inzichten die zijn afgeleid van de analyse van de Big Data, en ze zijn van boven naar beneden gerangschikt volgens de volgorde van belangrijkheid. De afbeeldingen zijn gemaakt met isometrische technieken en zijn gegroepeerd in de representatieve kleur van elk onderwerp.

Filmposter

Mosaic Portrait

Filmposter De kunstfilm "Mosaic Portrait" werd uitgebracht als conceptposter. Het vertelt voornamelijk het verhaal van een meisje dat seksueel werd misbruikt. Wit heeft meestal de metafoor van de dood en het symbool van kuisheid. Deze poster kiest ervoor om de boodschap van de "dood" te verbergen achter de rustige en zachte toestand van een meisje, om de sterkere emotie achter stilte te benadrukken. Tegelijkertijd integreerde de ontwerper artistieke elementen en suggestieve symbolen in de foto, waardoor er uitgebreider nagedacht en onderzocht werd in filmwerken.

Kristallen Lichtsculptuur

Grain and Fire Portal

Kristallen Lichtsculptuur Deze organische lichtsculptuur bestaat uit hout en kwartskristal en maakt gebruik van duurzaam geproduceerd hout uit een reservevoorraad van verouderd teakhout. Decennialang verweerd door zon, wind en regen, wordt het hout met de hand gevormd, geschuurd, gebrand en afgewerkt tot een vat voor LED-verlichting en het gebruik van kwartskristallen als natuurlijke diffuser. In elke sculptuur zijn 100% natuurlijke, ongewijzigde kwartskristallen gebruikt en deze zijn ongeveer 280 miljoen jaar oud. Er wordt een verscheidenheid aan houtafwerkingstechnieken gebruikt, waaronder de Shou Sugi Ban-methode om vuur te gebruiken voor conservering en contrasterende kleuren.

Mobiele Applicatie

DeafUP

Mobiele Applicatie DeafUP wijst op het belang van opleiding en professionele ervaring voor de dovengemeenschap in Oost-Europa. Ze creëren een omgeving waar horende professionals en dove studenten elkaar kunnen ontmoeten en kunnen samenwerken. Samenwerken zal een natuurlijke manier zijn om dove mensen in staat te stellen en te motiveren om actiever te worden, hun talenten te vergroten, nieuwe vaardigheden te leren en een verschil te maken.

Website

Tailor Made Fragrance

Website Tailor Made Fragrance is ontstaan uit de ervaring van een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van primaire verpakkingen voor de sectoren geur, huidverzorging, kleurcosmetica en huisgeuren. De rol van Webgriffe was om de bedrijfsstrategie van de klant te ondersteunen door een oplossing te ontwerpen die merkbewustzijn bevorderde en de lancering van de nieuwe bedrijfseenheid die erop was gericht gebruikers hun unieke en volledig op maat gemaakte parfum te laten creëren, de eerste stap van een breed proces van industriële groei en segmentatie van het B2B-aanbod.