Design tijdschrift
Design tijdschrift
Gourmet Food Gift Set

Saintly Flavours

Gourmet Food Gift Set Saintly Flavours is een geschenkpakket voor fijnproevers dat zich richt op de consumenten van luxe winkels. In navolging van de trend waarin eten en dineren modieus is geworden, komt de inspiratie voor het project uit het Met Gala-modethema van 2018 van het katholicisme. Jeremy Bonggu Kang probeerde een look te creëren die de aandacht trekt van de high-end winkelconsumenten, door de sierlijke en traditionele etsstijl van illustraties te gebruiken om de rijke traditie van kunst en het maken van voedsel van hoge kwaliteit in katholieke kloosters te vertegenwoordigen.

Openbare Kunstruimte

Dachuan Lane Art Installation

Openbare Kunstruimte Dachuan Lane van Chengdu, Westelijke Jordaanoever van Jinjiang River, is een historische straat die de ruïnes van de Chengdu East Gate City-muur met elkaar verbindt. In het project werd de poort van Dachuan Lane in de geschiedenis herbouwd op de oude manier in de oorspronkelijke straat, en het verhaal van deze straat werd verteld door de straatkunstinstallatie. De tussenkomst van kunstinstallaties is een soort medium voor de voortzetting en overdracht van verhalen. Het reproduceert niet alleen de sporen van historische straten en lanen die zijn gesloopt, maar biedt ook een soort temperatuur van stedelijk geheugen voor de nieuwe straten en lanen.

Visuele Communicatie

Plates

Visuele Communicatie Om verschillende afdelingen van de ijzerhandel te demonstreren, kwam Didyk Pictures op het idee om ze te presenteren als verschillende borden met daarop verschillende hardware-objecten, geserveerd op een restaurantachtige manier. Witte achtergrond en witte schalen helpen om de opgediende voorwerpen te accentueren en maken het voor winkelbezoekers gemakkelijker om een bepaalde afdeling te vinden. De beelden werden ook gebruikt op billboards van 6x3 meter en posters in het openbaar vervoer in heel Estland. Een witte achtergrond en een eenvoudige compositie zorgen ervoor dat deze advertentieboodschap zelfs kan worden waargenomen door een persoon die met de auto voorbijrijdt.

Sculptuur

Iceberg

Sculptuur IJsbergen zijn interieursculpturen. Door bergen met elkaar te verbinden, is het mogelijk om bergketens te bouwen, mentale landschappen gemaakt van glas. Het oppervlak van elk gerecycled glasobject is uniek. Elk object heeft dus een uniek karakter, een ziel. Sculpturen zijn met de hand gevormd, gesigneerd en genummerd in Finland. De belangrijkste filosofie achter de Iceberg-sculpturen is om de klimaatverandering te weerspiegelen. Daarom is het gebruikte materiaal gerecycled glas.

Watch-App

TTMM for Pebble

Watch-App TTMM is een collectie met 130 Watchfaces speciaal voor Pebble 2 smartwatches. Specifieke modellen tonen tijd en datum, weekdag, stappen, activiteitstijd, afstand, temperatuur en batterij- of Bluetooth-status. De gebruiker kan het type informatie aanpassen en extra gegevens zien na het schudden. TTMM Watchfaces zijn eenvoudig, minimaal en esthetisch van ontwerp. Het is een combinatie van cijfers en abstracte info-graphics, perfect voor een robots-tijdperk.

Watch-App

TTMM for Fitbit

Watch-App De TTMM is een verzameling van 21 wijzerplaten speciaal voor Fitbit Versa en Fitbit Ionic smartwatches. Wijzerplaten hebben instellingen voor complicaties met een simpele tik op het scherm. Dit maakt het heel snel en gemakkelijk om de kleur, de voorinstellingen van het ontwerp en de complicaties aan de voorkeuren van de gebruiker aan te passen. Het is geïnspireerd op films als de series Blade Runner en Twin Peaks.