Design tijdschrift
Design tijdschrift
Merkidentiteit

SioZEN

Merkidentiteit Siozen introduceert een nieuw revolutionair hygiënesysteem op hoog niveau dat uw ruimteoppervlakken, handen en lucht op unieke wijze transformeert in een krachtig beschermingssysteem tegen microbiële / toxische vervuiling. Moderne bouwmethoden zijn geweldig om ons een betere energie-efficiëntie en comfort te bieden, maar dat heeft een prijs. Strakkere en tochtvrije gebouwen dragen bij aan de vorming van talloze verontreinigende stoffen. Zelfs als het ventilatiesysteem van het gebouw goed is ontworpen en goed wordt onderhouden, blijft vervuiling binnenshuis een serieus probleem. Er zijn nieuwe benaderingen nodig.

Verpakking

The Fruits Toilet Paper

Verpakking Veel bedrijven en winkels in heel Japan geven klanten een rol toiletpapier als een nieuwigheidscadeau om hun waardering te tonen. Het Fruit Toilet Paper is ontworpen om klanten te imponeren met zijn schattige stijl, perfect voor dergelijke gelegenheden. Er zijn 4 ontwerpen om uit te kiezen: Kiwi, Aardbei, Watermeloen en Sinaasappel. Sinds de aankondiging van het ontwerp en de release van het product, is het geïntroduceerd in meer dan 50 media, waaronder tv-stations, tijdschriften en websites, in 23 steden in 19 landen.

Klimtoren

Wisdom Path

Klimtoren De niet-functionerende watertoren is door het management van de werkplaats besloten om te reconstrueren tot een klimmuur. Het hoogste punt eromheen is goed zichtbaar buiten de werkplaats. Het heeft een schilderachtig uitzicht op het Senezh-meer, het werkplaatsgebied en het dennenbos rondom. Na afronding van hun studie nemen de studenten deel aan een ceremoniële klim naar de top van de toren als observatiepunt. Spiraalbeweging rond de toren is een symbool van het proces van het opdoen van ervaringen. En het hoogste punt is een symbool van levenservaring dat uiteindelijk verandert in de steen van wijsheid.

Schaakstokcake-Verpakking

K & Q

Schaakstokcake-Verpakking Dit is een verpakkingsontwerp voor gebakken goederen (stickcakes, financiers). Met een lengte / breedte-verhouding van 8: 1 zijn de zijkanten van deze hoezen extreem lang en zijn ze bedekt met een dambordpatroon. Het patroon loopt door op de voorkant, waar ook een centraal geplaatst venster is waardoor de inhoud van de hoes te zien is. Wanneer alle acht hoezen in deze cadeauset zijn uitgelijnd, wordt het prachtige geruite patroon van een schaakbord onthuld. K & amp; Q maakt uw speciale gelegenheid net zo elegant als de theetijd van een koning en een koningin.

Wafeltaartverpakking

Miyabi Monaka

Wafeltaartverpakking Dit is een verpakkingsontwerp voor wafeltaart gevuld met bonenjam. De pakketten zijn ontworpen met tatami-motieven om een Japanse kamer op te roepen. Naast de pakketten bedachten ze ook een pakketontwerp in hoesstijl. Dit maakte het mogelijk om (1) een traditionele open haard te laten zien, een uniek kenmerk van een theesalon, en (2) theesalons te creëren in 2-mat, 3-mat, 4,5-mat, 18-mat en verschillende andere maten. De achterkant van de pakketten zijn versierd met andere ontwerpen dan het tatami-motief, zodat ze afzonderlijk kunnen worden verkocht.

Fotografische Kunst

Forgotten Paris

Fotografische Kunst Forgotten Paris zijn zwart-witfoto's van de oude metro's van de Franse hoofdstad. Dit ontwerp is een repertoire van plaatsen die maar weinig mensen kennen omdat ze illegaal en moeilijk toegankelijk zijn. Matthieu Bouvier verkent deze gevaarlijke plekken al tien jaar om dit vergeten verleden te ontdekken.