Design tijdschrift
Design tijdschrift
Prijsuitreiking

Awards show

Prijsuitreiking Dit feestelijke podium was ontworpen met een unieke uitstraling en vereiste de flexibiliteit van het presenteren van een muziekshow en verschillende prijsuitreikingen. De decorstukken werden intern verlicht om bij te dragen aan deze flexibiliteit en bevatten vliegende elementen als onderdeel van de set die tijdens de show werden gevlogen. Dit was een presentatie en jaarlijkse prijsuitreiking voor een non-profitorganisatie.

Fles

North Sea Spirits

Fles Het ontwerp van de fles North Sea Spirits is geïnspireerd op de unieke aard van Sylt en bevat de puurheid en helderheid van die omgeving. In tegenstelling tot andere flessen zijn North Sea Spirts volledig bedekt met een eenkleurige oppervlaktecoating. Het logo bevat de Stranddistel, een bloem die alleen in Kampen / Sylt bestaat. Elk van de 6 smaken wordt bepaald door één specifieke kleur, terwijl de inhoud van de 4 mixdranken identiek is aan de kleur van de fles. De coating van het oppervlak zorgt voor een zacht en warm handgevoel en het gewicht draagt bij aan de waardebeleving.

Vinylplaat

Tropical Lighthouse

Vinylplaat Last 9 is een muziekblog zonder genrebeperkingen; het kenmerk is een druppelvormige hoes en verbinding tussen visuele component en muziek. Last 9 produceert muziekcompilaties, elk met een hoofdmuziekthema dat wordt weerspiegeld in een visueel concept. Tropical Lighthouse is de 15e compilatie van een serie. Het project is geïnspireerd door klanken van tropisch woud en de belangrijkste inspiratiebron is muziek van de kunstenaar en muzikant Mtendere Mandowa. Binnen dit project werden hoesjes, promovideo en vinylschijfverpakkingen ontworpen.

Kookspray

Urban Cuisine

Kookspray De straatkeuken is de plek van smaken, stoffen, zuchten en geheimen. Maar ook van verrassingen, concepten, kleuren en herinneringen. Het is een creatiesite. Kwaliteitsinhoud is niet langer het uitgangspunt om aantrekkingskracht te genereren, nu is de sleutel het toevoegen van emotionele ervaring. Met deze verpakking wordt de chef een "graffitikunstenaar" en wordt de klant een kunsttoeschouwer. Een nieuwe originele en creatieve emotionele ervaring: Urban Cuisine. Een recept heeft geen ziel, het is de kok die het recept een ziel moet geven.

Bakkerij Visuele Identiteit

Mangata Patisserie

Bakkerij Visuele Identiteit Mångata wordt in het Zweeds gevisualiseerd als een romantisch tafereel dat de glinsterende, wegachtige weerspiegeling van de maan creëert op de nachtelijke zee. De scène is visueel aantrekkelijk en speciaal genoeg om het merkimago te creëren. Het kleurenpalet, zwart en goud, imiteert de sfeer van de donkere zee en gaf het merk ook een mysterieus, luxe tintje.

Drank Branding En Verpakking

Jus Cold Pressed Juicery

Drank Branding En Verpakking Het logo en de verpakking zijn ontworpen door de lokale firma M - N Associates. De verpakking biedt een goede balans tussen jong en hip, maar ook op de een of andere manier knap. Het witte zeefdruklogo contrasteert met de kleurrijke inhoud en de witte dop accentueert het. De driehoekige structuur van de fles leent zich prima voor het maken van drie afzonderlijke panelen, een voor het logo en twee voor informatie, vooral de gedetailleerde informatie over ronde hoeken.