Design tijdschrift
Design tijdschrift
Creatieve Verbouwing

Redefinition

Creatieve Verbouwing De opdracht van het project was om de bergcontext te behouden, zonder rustieke herinneringen uit te stralen aan heersende bergwoontypologieën. Het betrof een ingrijpende renovatie van een typisch berghuis. Alles zou ter plaatse worden gemaakt, met als basismaterialen metaal, dennenhout en minerale aggregaten, menselijke arbeid en expertise. Het belangrijkste idee daarachter was om de objecten gebruiks- en sentimentele waarde te laten verwerven nadat de eigenaren ze nuttig en vertrouwd zouden vinden, en om te ontwerpen met de transformerende kracht van materialen in gedachten.

Restaurant

100 Bites Dessert

Restaurant Bijt als het ontwerpthema, grafische portretten, tandenmodellen, visuals van beroemdheden zijn allemaal belangrijke kenmerken die de smaakpapillen van elke klant stimuleren. Van het chique bruin-witte grafische plafond, tot de witte supergrafische muur, tot de netjes gerangschikte productvertoningswand, samen met de 100 bijtende iconen die verschillende decennia vertegenwoordigen, een rijk ontworpen zwarte humor-smaak verwart.

Huisstijl

Vivifying Minimalism

Huisstijl Het resultaat was om een eigentijdse ruimte te creëren die therapieën op maat maakt op basis van geavanceerde technologie terwijl klassieke spabehandelingen worden aangeboden. Het resulterende voorstel was om een dynamische ruimte te creëren die de soberheid van wetenschappelijke laboratoria uitstraalt en tegelijkertijd vertrouwde connotaties van warme klassieke interieurs toevoegt. De inspiratie voor de grondlobby kwam van de zenfilosofie en de dyadische aard van de kosmos. Witte lavaplaster met een klinische witte en wetenschappelijke reden, chocoladebruin uit een klassiek palet met een smaakvolle connotatie van menselijke verlangens.

Medisch Centrum

Neo Derm The Center

Medisch Centrum Het is ontworpen om het thema van lijnen weer te geven, en limoenkleurige highlights zijn net genoeg om de onstuimige en energieke ontwerpopdracht voor dit specifieke huidverzorgingscentrum te demonstreren. Balken van witte onderbroken lijnen lopen door het witte plafond en strekken zich dynamisch uit naar de omringende ruimte. De ontspanningsruimte naast de receptie is ingesteld op een limoengroene kleurtint van meubels tot tapijt die de jonge en verjongde merkessentie benadrukt door het uitzicht op de Victoria-haven.

Tentoonstellings- En Onderhandelingsruimte

All Love in Town Sales Center

Tentoonstellings- En Onderhandelingsruimte Commerciële ruimte zou ook een zakelijk georiënteerde activiteitenruimte kunnen zijn vol kunst en esthetiek, net als een theater en museum. Weinig ontwerpers hebben nooit gedacht dat de intensieve combinatie van mens en omgeving zo essentieel wordt dan we ooit hadden verwacht. We creëerden een binnenruimte die een snaar raakte bij mensen die er binnenkwamen door optimaal gebruik te maken van goedkope materialen - gloeilampen, pingpong- en kerstversieringsballen. maanden op dat moment in de hele branche vanwege het onderscheidende ontwerp.

Ring

Moon Curve

Ring De natuurlijke wereld is constant in beweging en balanceert tussen orde en chaos. Vanuit dezelfde spanning ontstaat een goed ontwerp. De kwaliteiten van kracht, schoonheid en dynamiek vloeien voort uit het vermogen van de kunstenaar om tijdens het creëren open te blijven voor deze tegenstellingen. Het voltooide stuk is de optelsom van talloze keuzes die de kunstenaar maakt. Alle gedachte en geen gevoel zal resulteren in werk dat stijf en koud is, terwijl alle gevoel en geen controle werk oplevert dat zich niet uitdrukt. De verwevenheid van de twee zal een uitdrukking zijn van de levensdans zelf.