Design tijdschrift
Design tijdschrift
Clinic

Chibanewtown Ladies

Clinic Een belangrijk element van dit ontwerp was dat mensen die naar het ziekenhuis kwamen ontspannen zouden zijn. Als een kenmerk van de ruimte, is naast de verpleegkamer een aanrecht-achtige eilandkeuken opgezet zodat ze melk voor de baby kunnen maken in de wachtkamer. Het kindergedeelte, dat zich in het midden van de ruimte bevindt, is een symbool van de ruimte en ze kunnen kinderen overal bekijken. De bank aan de muur heeft een hoogte die het voor een zwangere vrouw gemakkelijker maakt om rechtop te zitten, de rugleuning wordt aangepast, en de kussenhardheid wordt aangepast om niet te zacht te zijn.

Restaurant

Jiao Tang

Restaurant Het project is een hotpot-restaurant, gelegen in Chengdu, China. De ontwerpinspiratie komt voort uit de harmonieuze coƫxistentie tussen mens en natuur op Neptunus. Het restaurant is georganiseerd met zeven ontwerpthema's om verhalen over Neptunus te illustreren. De concepten film en televisie, kunst, wetenschap en technologie, decoratief origineel ontwerp van meubels, lampen, tafelgerei, enz., Bieden bezoekers een dramatische meeslepende ervaring. Materiaalcombinatie en kleurcontrasten creƫren een ruimtelijke sfeer. Mechanische installatiekunst wordt toegepast om de interactie in de ruimte en de ervaring van de consument te verbeteren.

Lounge

BeantoBar

Lounge Een belangrijk element van dit ontwerp was om de aantrekkingskracht van de gebruikte materialen naar voren te brengen. Het belangrijkste materiaal dat werd gebruikt was western red cedar, dat ook in hun eerste winkel in Japan wordt gebruikt. Als een manier om het materiaal te laten zien, stapelde Riki Watanabe een mozaĆÆekpatroon op door stukken een voor een op elkaar te stapelen als een parket, gebruikmakend van de essentie van materialen met ongelijke kleuren. Ondanks dat hij dezelfde materialen gebruikte, was Riki Watanabe erin geslaagd om de uitdrukkingen te variĆ«ren afhankelijk van de kijkhoeken door ze uit te snijden.

Restaurant

Nanjing Fishing Port

Restaurant Het project is een omgebouwd restaurant met drie verdiepingen in Nanjing, beslaat ongeveer 2.000 mĀ². Naast catering en vergaderingen is er ook theecultuur en wijncultuur. Het decor verbindt een levendig nieuw Chinees gevoel van het plafond tot de stenen lay-out op de vloer. Het plafond is versierd met Chinese oude beugels en daken. Het vormt het belangrijkste ontwerpelement aan het plafond. Materialen zoals houtfineer, goudkleurig roestvrij staal en verf die een nieuw Chinees gevoel betekenen, worden met elkaar vermengd om een nieuw Chinees gevoel te creĆ«ren.

Eten En Werken

Eatime Space

Eten En Werken Alle mensen hebben er recht op verbonden te worden met tijd en geheugen. Het woord Eatime klinkt als tijd in het Chinees. Eatime Space biedt locaties om mensen aan te moedigen om in vrede te eten, werken en herinneren. Het concept van tijd werkt nauw samen met de workshop, die met het verstrijken van de tijd veranderingen heeft ondergaan. Gebaseerd op de werkplaatsstijl, omvat het ontwerp de industriestructuur en de omgeving als basiselementen om ruimte te construeren. Eatime is een eerbetoon aan de puurste vorm van design door de elementen op subtiele wijze te vermengen die zich lenen voor zowel een rauw als afgewerkt decor.

Brillenwinkel

FVB

Brillenwinkel De brillenwinkel probeert een unieke ruimte te creƫren. door goed gebruik te maken van geƫxpandeerd gaas met gaten van verschillende grootte door recombinatie en gelaagdheid en deze toe te passen van architectonische muur tot binnenplafond, wordt het kenmerk van concave lens getoond - verschillende effecten van speling en vaagheid. Met de toepassing van een concave lens met de hoekvariatie worden gedraaide en gekantelde effecten van afbeeldingen gepresenteerd op plafondontwerp en vitrinekasten. De eigenschap van een bolle lens, die de afmetingen van objecten naar believen verandert, komt tot uiting op de tentoonstellingswand.