Design tijdschrift
Design tijdschrift
Zijden Foulard

Passion

Zijden Foulard "Passie" is een van de "Groeten" -objecten. Vouw de zijden sjaal mooi om tot een pochet of kader hem in als kunstwerk en laat hem een leven lang meegaan. Het is als een spel: elk object heeft meer dan één functie. "Groeten" belichamen een zachte correlatie tussen oude ambachten en moderne designobjecten. Elk ontwerp is uniek kunstwerk en vertelt een ander verhaal. Stel je een plek voor waar elk klein detail een verhaal vertelt, waar kwaliteit een waarde is van het leven en waar de grootste luxe is om jezelf te zijn. Dit is waar "Groeten" u ontmoeten. Laat de kunst je ontmoeten en word samen met jou oud!

Sieradencollectie

Future 02

Sieradencollectie Project Future 02 is een sieradencollectie met een leuke en levendige twist, geïnspireerd door cirkeltheoremen. Elk stuk is gemaakt met Computer Aided Design-software, geheel of gedeeltelijk gebouwd met Selective Laser Sintering of Steel 3D-printtechnologie en met de hand afgewerkt met traditionele zilversmeedtechnieken. De collectie haalt inspiratie uit de vorm van een cirkel en is zorgvuldig ontworpen om Euclidische stellingen te visualiseren in patronen en vormen van draagbare kunst, die op deze manier een nieuw begin symboliseren; een startpunt voor een spannende toekomst.

Trenchcoat

Renaissance

Trenchcoat Liefde en veelzijdigheid. Een prachtig verhaal geprint in de stof, het maatwerk en het concept van deze trenchcoat, naast alle andere kledingstukken van de collectie. Het unieke van dit stuk is zeker het stedenbouwkundig ontwerp, de minimalistische touch, maar wat hier echt verrassend is, is misschien eerder de veelzijdigheid. Sluit alsjeblieft je ogen. Ten eerste zou je een serieuze persoon moeten zien die bezig is met haar serieuze ... blauwe baan. Schud nu je hoofd, en vlak voor je zie je een geschreven blauwe trenchcoat met enkele 'magnetische gedachten erop'. Geschreven door een hand. Met liefde, verwerpelijk!

Opvouwbare Brillen

Blooming

Opvouwbare Brillen Sonja's brillenontwerp is geïnspireerd op bloeiende bloemen en vroege brilmonturen. Door de organische vormen van de natuur te combineren met de functionele elementen van brilmonturen, ontwikkelde de ontwerper een converteerbaar item dat gemakkelijk kan worden gemanipuleerd en verschillende looks geeft. Het product is ook ontworpen met een praktische vouwmogelijkheid, waarbij zo min mogelijk ruimte in de draagtas wordt ingenomen. De lenzen zijn gemaakt van lasergesneden plexiglas met orchideebloemenprints en de monturen zijn handmatig gemaakt van 18k verguld messing.

Multifunctionele Oorbellen

Blue Daisy

Multifunctionele Oorbellen Madeliefjes zijn samengestelde bloemen met twee bloemen gecombineerd tot één, een binnenste gedeelte en een buitenste bloembladgedeelte. Het symboliseert de verstrengeling van twee die ware liefde of de ultieme band vertegenwoordigen. Het ontwerp mengt zich met het unieke karakter van de madeliefjebloem, waardoor de drager de Blue Daisy op meerdere manieren kan dragen. De keuze van blauwe saffieren voor de bloembladen is om inspiratie voor hoop, verlangen en liefde te benadrukken. Gele saffieren gekozen voor het centrale bloemblad overspoelt de drager om een gevoel van vreugde en trots te voelen en de drager volledige sereniteit en vertrouwen te geven in het tonen van zijn elegantie.

Hanger

Eternal Union

Hanger The Eternal Union van Olga Yatskaer, een professionele historicus die besloot om een nieuwe carrière als sieradenontwerper na te streven, ziet er eenvoudig maar vol betekenis uit. Sommigen zouden er een vleugje Keltische sieraden in vinden of zelfs een Herakles-knoop. Het stuk vertegenwoordigt één oneindige vorm, die eruitziet als twee onderling verbonden vormen. Dit effect wordt gecreëerd door rasterachtige lijnen die over het stuk zijn gegraveerd. Met andere woorden - de twee zijn met elkaar verbonden als één, en de ene is een unie van de twee.