Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hedendaagse Qipao

The Remains

Hedendaagse Qipao Inspiratie komt van Chinese relikwieën, "Keramiek" is de meest representatieve die het populairst is, ongeacht het koningschap en de mensen. In mijn studie zijn zelfs vandaag de kern Chinese esthetische normen van mode en Feng Shui (interieur- en omgevingsontwerp) ongewijzigd. Ze houden van doorzichtig, gelaagdheid en wensen. Ik zou een Qipao willen ontwerpen om de implicatie en functie van keramiek uit de oude dynastie naar de hedendaagse mode te brengen. En provoceert mensen die hun cultuur en etniciteit vergeten zijn wanneer we in de i-generatie zitten.

Broche

Chiromancy

Broche Elke persoon is uniek en origineel. Dit is zelfs duidelijk in de patronen op onze vingers. Getekende lijnen en de tekens van onze handen zijn ook vrij origineel. Bovendien heeft elke persoon een reeks stenen, die dicht bij hen staan in kwaliteit of verbonden zijn met persoonlijke evenementen. Al deze kenmerken geven een denkende waarnemer zoveel leerzaam en aantrekkelijk, dat het mogelijk is om gepersonaliseerde sieraden te maken op basis van deze lijnen en tekens van individuele dingen. Dit soort versieringen en sieraden - vormt uw persoonlijke kunstcode

Sieraden

Angels OR Demons

Sieraden We zijn getuige van de voortdurende strijd tussen goed en kwaad, duisternis en licht, dag en nacht, chaos en orde, oorlog en vrede, held en schurk elke dag. Ongeacht onze religie of nationaliteit, ons is het verhaal verteld van onze constante metgezellen: een engel die op onze rechterschouder zit en een demon aan de linkerkant, de engel overtuigt ons om goed te doen en registreert onze goede daden. De duivel overtuigt ons om slecht te doen en houdt een verslag bij van onze slechte daden. De engel is een metafoor voor ons "superego" en de duivel staat voor "Id" en de constante strijd tussen het geweten en het onbewuste.

Sieraden

Poseidon

Sieraden De sieraden die ik ontwerp, drukken mijn gevoelens uit. Het vertegenwoordigt mij als kunstenaar, ontwerper en ook als persoon. De aanleiding om Poseidon te creëren was in de donkerste uren van mijn leven toen ik me bang en kwetsbaar voelde en bescherming nodig had. Ik heb deze collectie voornamelijk ontworpen om te gebruiken in zelfverdediging. Hoewel dat idee tijdens dit project is vervaagd, bestaat het nog steeds. Poseidon (de god van de zee en "Earth-Shaker" van aardbevingen in de Griekse mythologie) is mijn eerste officiële collectie en is gericht op sterke vrouwen, bedoeld om de drager het gevoel van macht en vertrouwen te geven.

Sieraden

odyssey

Sieraden Het basisidee van odyssee per monomeer omvat het bedekken van volumineuze, geometrische vormen met een huid met een patroon. Hieruit ontstaat een samenspel van helderheid en vervorming, transparantie en verhulling. Alle geometrische vormen en patronen kunnen naar believen worden gecombineerd, gevarieerd en aangevuld met toevoegingen. Dit fascinerende, eenvoudige idee maakt het mogelijk om een bijna onuitputtelijke reeks ontwerpen te creëren, die perfect in overeenstemming zijn met de mogelijkheden die worden geboden door snelle prototyping (3D-printen), aangezien elke klant een volledig individueel en uniek item kan laten produceren (bezoek: www.monomer. eu-shop).

Tactiele Stof

Textile Braille

Tactiele Stof Industrieel universeel jacquard textiel gedacht als vertaler voor blinden. Deze stof kan worden gelezen door mensen met een goed gezichtsvermogen en is bedoeld om blinde mensen te helpen die hun gezichtsvermogen beginnen te verliezen of problemen met het gezichtsvermogen hebben; om het braillesysteem te leren met een vriendelijk en algemeen materiaal: stof. Het bevat het alfabet, cijfers en leestekens. Er worden geen kleuren toegevoegd. Het is een product op grijsschaal als een principe van geen lichtwaarneming. Het is een project met sociale betekenis en gaat verder dan commercieel textiel.