Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lenzenvloeistof

Camaro | advanced collection

Lenzenvloeistof De ā€žgeavanceerde collectie | hout ā€œkenmerkt zich door grotere glazen en het design wordt benadrukt door de uitgesproken driedimensionale compositie. Nieuwe houtcombinaties en het fijnste handschuren maken van elk ROLF advanced lenzenvloeistofframe een elegant stukje vakmanschap.

Oorbellen En Ring

Vivit Collection

Oorbellen En Ring GeĆÆnspireerd door vormen uit de natuur, creĆ«ert Vivit Collection een interessante en merkwaardige waarneming door de langwerpige vormen en wervelende lijnen. Vivit-stukken bestaan uit gebogen 18k geelgouden vellen met zwarte gerhodineerde platen aan de buitenzijde. De bladvormige oorbellen omringen de oorlellen, zodat hun natuurlijke bewegingen een interessante dans creĆ«ren tussen het zwart en goud - het gele goud eronder verbergen en onthullen. De grilligheid van de vormen en de ergonomische kenmerken van deze collectie zorgen voor een fascinerend spel van licht, schaduw, schittering en reflecties.

Oorbellen En Ring

Mouvant Collection

Oorbellen En Ring Mouvant Collection werd geĆÆnspireerd door enkele aspecten van het futurisme, zoals de ideeĆ«n van dynamiek en materialisatie van het immateriĆ«le gepresenteerd door de Italiaanse kunstenaar Umberto Boccioni. De oorbellen en de ring van Mouvant Collection bevatten verschillende goudfragmenten van verschillende groottes, zo gelast dat een illusie van beweging ontstaat en veel verschillende vormen creĆ«ert, afhankelijk van de hoek waarin het wordt gevisualiseerd.

Ring

Moon Curve

Ring De natuurlijke wereld is constant in beweging en balanceert tussen orde en chaos. Vanuit dezelfde spanning ontstaat een goed ontwerp. De kwaliteiten van kracht, schoonheid en dynamiek vloeien voort uit het vermogen van de kunstenaar om tijdens het creƫren open te blijven voor deze tegenstellingen. Het voltooide stuk is de optelsom van talloze keuzes die de kunstenaar maakt. Alle gedachte en geen gevoel zal resulteren in werk dat stijf en koud is, terwijl alle gevoel en geen controle werk oplevert dat zich niet uitdrukt. De verwevenheid van de twee zal een uitdrukking zijn van de levensdans zelf.

Jurk

Nyx's Arc

Jurk Wanneer het licht met een fijn niveau door de ramen doordringt, zal het een niveau van esthetische verlichting produceren, verlichting om mensen in de kamer te brengen wanneer het mysterieus en stil is, zoals de Nyx met een mysterieus en stil, het gebruik van gelamineerde stoffen en draai om zo'n interpretatie van schoonheid te spreiden.

Ketting

Extravaganza

Ketting Een elegante collier geĆÆnspireerd op kemphanen, oude halsversieringen die je kunt zien op veel prachtige schilderijen uit de zestiende en zeventiende eeuw. Gekenmerkt door een eigentijds en modern ontwerp, waarbij de typische stijl met kragen wordt vereenvoudigd door het modern en eigentijds te maken. Een verfijnd effect dat elegantie geeft aan de drager, het gebruik van zwarte of witte kleuren maakt een veelvoud aan combinaties mogelijk met een modern en puur design. Een ketting uit Ć©Ć©n stuk, flexibel en licht. Een niet-kostbaar materiaal maar met een high fashion indrukwekkend ontwerp dat dit collier niet alleen een juweel maakt, maar ook een nieuw lichaamsversiering.