Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bromfiets

Cerberus

Bromfiets Aanzienlijke verbeteringen in het motorontwerp zijn gewenst voor toekomstige voertuigen. Toch blijven er twee problemen bestaan: efficiƫnte verbranding en gebruiksvriendelijkheid. Dit omvat overwegingen van trillingen, rijgedrag van het voertuig, beschikbaarheid van brandstof, gemiddelde zuigersnelheid, uithoudingsvermogen, motorsmering, krukaskoppel en eenvoud en betrouwbaarheid van het systeem. Deze onthulling beschrijft een innovatieve 4-taktmotor die tegelijkertijd betrouwbaarheid, efficiƫntie en lage emissies biedt in ƩƩn enkel ontwerp.

Houten Speelgoed

Cubecor

Houten Speelgoed Cubecor is een eenvoudig maar ingewikkeld speelgoed dat het denkvermogen en de creativiteit van kinderen uitdaagt en hen vertrouwd maakt met kleuren en eenvoudige, complementaire en functionele fittingen. Door kleine blokjes aan elkaar te bevestigen wordt de set compleet. Diverse makkelijke verbindingen waaronder magneten, klittenband en pinnen worden in onderdelen gebruikt. Verbindingen zoeken en met elkaar verbinden, maakt de kubus compleet. Versterkt ook hun driedimensionaal begrip door het kind te overtuigen een eenvoudig en vertrouwd boekdeel in te vullen.

Lampenkap

Bellda

Lampenkap Een eenvoudig te installeren, hangende lampenkap die eenvoudig op elke gloeilamp past zonder gereedschap of elektrische expertise. Het ontwerp van de producten stelt de gebruiker in staat om hem eenvoudig en zonder veel moeite eenvoudig op en van de lamp te halen om een visueel aangename lichtbron te creƫren in een budget of tijdelijke accommodatie. Omdat de functionaliteit van dit product in zijn vorm ingesloten is, zijn de productiekosten vergelijkbaar met die voor een gewone plastic bloempot. Mogelijkheid tot personalisatie naar de smaak van de gebruiker door te schilderen of decoratieve elementen toe te voegen, creƫert een uniek karakter.

Evenementmarketingmateriaal

Artificial Intelligence In Design

Evenementmarketingmateriaal Het grafische ontwerp geeft een visuele weergave van hoe kunstmatige intelligentie in de nabije toekomst een bondgenoot kan worden voor ontwerpers. Het biedt inzicht in hoe AI kan helpen bij het personaliseren van de ervaring voor de consument, en hoe creativiteit in het vizier van kunst, wetenschap, techniek en design zit. Artificial Intelligence In Graphic Design Conference is een driedaags evenement in San Francisco, CA in november. Elke dag is er een ontwerpworkshop, lezingen van verschillende sprekers.

Visuele Communicatie

Finding Your Focus

Visuele Communicatie De ontwerper wil een visueel concept weergeven dat een conceptueel en typografisch systeem demonstreert. Zo bestaat compositie uit een specifiek vocabulaire, nauwkeurige metingen en centrale specificaties waar de ontwerper goed rekening mee heeft gehouden. De ontwerper heeft ook gestreefd naar een duidelijke typografische hiƫrarchie om de volgorde vast te stellen en te verplaatsen waarin het publiek informatie van het ontwerp ontvangt.

Jacht

Atlantico

Jacht De Atlantico van 77 meter is een plezierjacht met uitgebreide buitenruimtes en brede binnenruimtes, waardoor de gasten kunnen genieten van het zeezicht en ermee in contact kunnen komen. Het doel van het ontwerp was om een modern jacht te creƫren met tijdloze elegantie. Bijzondere aandacht ging uit naar de verhoudingen om het profiel laag te houden. Het jacht heeft zes dekken met voorzieningen en diensten als helikopterplatform, tendergarages met speedboot en jetski. Zes suitehutten bieden plaats aan twaalf gasten, terwijl de eigenaar een terras heeft met een buitenlounge en een jacuzzi. Er is een buitenbad en een binnenbad van 7 meter. Het jacht heeft een hybride voortstuwing.