Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bestek

Ingrede Set

Bestek De Ingrede bestekset is ontworpen om de behoefte aan perfectie in het dagelijks leven tot uitdrukking te brengen. Set van vork, lepel en mes die in elkaar passen met behulp van magneten. Het bestek staat verticaal en zorgt voor harmonie op de tafel. Met wiskundige vormen kon één vloeiende vorm worden geconstrueerd die uit drie verschillende stukken bestaat. Deze aanpak creëert nieuwe mogelijkheden die kunnen worden toegepast op veel verschillende producten, zoals serviesgoed en andere gebruiksvoorwerpen.

Muziekaanbevelingsservice

Musiac

Muziekaanbevelingsservice Musiac is een muzikale aanbevelingsmachine en gebruikt proactieve deelname om precieze opties voor zijn gebruikers te vinden. Het heeft tot doel alternatieve interfaces voor te stellen om de autocratie van het algoritme uit te dagen. Informatiefiltering is een onvermijdelijke zoekbenadering geworden. Het creëert echter echokamereffecten en beperkt gebruikers in hun comfortzone door strikt hun voorkeuren te volgen. Gebruikers worden passief en twijfelen niet meer aan de opties die de machine biedt. Tijd besteden aan het bekijken van opties kan de biokosten enorm verhogen, maar het is de inspanning die een zinvolle ervaring creëert.

Residentieel Prototype

No Footprint House

Residentieel Prototype De NFH is ontwikkeld voor serieproductie, gebaseerd op een grotere toolbox van geprefabriceerde woontypologieën. Een eerste prototype is gebouwd voor een Nederlands gezin in het zuidwesten van Costa Rica. Ze kozen voor een configuratie met twee slaapkamers met een stalen structuur en grenenhouten afwerkingen, die op één enkele vrachtwagen naar de beoogde locatie werd verscheept. Het gebouw is ontworpen rond een centrale servicekern om de logistieke efficiëntie op het gebied van montage, onderhoud en gebruik te optimaliseren. Het project streeft naar integrale duurzaamheid in termen van economische, ecologische, sociale en ruimtelijke prestaties.

Hotel

LiHao

Hotel Keer terug naar de natuur, het culturele station van de stad. Creëer een verfijnde levensstijl. Exclusief genieten van rust en stilte. Het hotel is gelegen in het bruisende gebied van de Baoding High-tech Development Zone. De ontwerper herdefinieert het stadshotel door holistisch te denken door de omgeving, architectuur, landschap en interieur opnieuw te combineren om een verfijnde, natuurlijke en comfortabele hotelruimte te creëren. Laat zakenreizigers zich welvarend voelen in de rust en steel een halve dag vrije tijd.

Verkoopkantoren

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Verkoopkantoren Met het wateroppervlak als spiegel wordt het hoogtebeeld van het gebouw verrekend; met sculptuur en beplanting als elementen, wordt het belang van water gevormd door decoratie; met drijvende beplanting en wisselende fonteinen en artistieke lichten wordt de interesse gevormd ; Met water als ziel wordt de combinatie van kunst en functie afgeleid door het keerpunt van de ruimte; het brede zwembad, in de zon, het water rimpelt, helder en transparant, schijnt, door het heldere water, kan de houding van elke tegel duidelijk zien, het lijkt erop dat het ook de menselijke geest in het algemeen reinigt.

Behuizing Met Meerdere Units

Best in Black

Behuizing Met Meerdere Units Best in Black is een project dat tot doel heeft een nieuw soort woongebouw te creëren. Het interieurontwerp van de appartementen vertegenwoordigt industrieel ontwerp dat voldoet aan Mexicaanse architectuur, de geselecteerde materialen zijn bedoeld om een gevoel van verwondering in openbare ruimtes en een warme uitstraling voor appartementen te projecteren, dit in tegenstelling tot een strakke, sobere gevel. De vier gevels zijn duidelijk geïnspireerd op een willekeurige plaatsing van de Tetris-spelvormen die de muren en ramen van het gebouw vormen, waardoor een verlichte atmosfeer ontstaat die comfort voor de gebruiker genereert.