Design tijdschrift
Design tijdschrift
Retail Interieurdesign

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Retail Interieurdesign De klant zoekt creatief ontwerp om het merk goed te vertegenwoordigen. De naam 'Hiveometric' wordt gevormd door twee woorden 'Hive' en 'Geometric', die eenvoudig het hoofdconcept vertellen en het ontwerp visualiseren. Het ontwerp is geïnspireerd op het heldenproduct van het merk, een honingraatvormige elektrische kookplaat. Voorgesteld als een cluster van honingraten, muur- en plafondelementen in nette afwerkingen sluiten naadloos op elkaar aan en wisselen complexe geometrische vormen samen. Lijnen zijn delicaat en strak, wat resulteert in een strakke, eigentijdse look die oneindige verbeeldingskracht en creativiteit symboliseert.

Corporate Architecture Concept

Pharmacy Gate 4D

Corporate Architecture Concept Het creatieve concept is gebaseerd op de combinatie van materiële en immateriële componenten, die samen een mediaplatform vormen. Het middelpunt van dit platform wordt gekenmerkt door een extra grote schaal als symbool voor een abstracte alchemiebeker waarboven een holografisch diagram van een drijvende DNA-streng wordt geprojecteerd. Dit DNA-hologram, dat in feite de slogan „A Promise for Life“ vertegenwoordigt, draait langzaam rond en suggereert het gemak van leven van een symptoomvrij menselijk organisme. Het roterende DNA-hologram vertegenwoordigt niet alleen de levensstroom, maar ook de relatie tussen licht en leven zelf.

Kalender

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalender Botanisch leven is een kalender die het prachtige plantenleven in één blad belicht. Open het laken en zet het op de basis om te genieten van een verscheidenheid aan plantenpop-ups. Kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van Life with Design.

Kalender

Meet the Chef

Kalender Hoe kan een bedrijfskalender meer zaken naar de lokale restaurants van Thailand in het binnenland brengen? Hoe zit het met het creëren van meer betrokkenheid bij de kalender met behulp van QR-code om de videoclips 'Secret Recipe' te zien van kenmerkende gerechten van 12 lokale restaurants in Thailand. De clips worden geüpload naar sociale netwerksites zodat ze gemakkelijk kunnen worden gedeeld. Meer weergaven zullen restaurants helpen bekender te worden en kunnen leiden tot meer verkopen. Als gevolg hiervan kunnen lokale individuele ondernemers op zichzelf staan en het door hen gekozen bedrijf runnen, zonder dat ze hun geboorteplaats hoeven te verlaten.

Berichtkaart

Pop-up Message Card “Leaves”

Berichtkaart Bladeren zijn berichtkaarten met pop-up bladmotieven. Fleur je berichten op met een expressief vleugje seizoensgroen. Wordt geleverd in een set van vier verschillende kaarten met vier enveloppen. Kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van Life with Design.

Broche

Chiromancy

Broche Elke persoon is uniek en origineel. Dit is zelfs duidelijk in de patronen op onze vingers. Getekende lijnen en de tekens van onze handen zijn ook vrij origineel. Bovendien heeft elke persoon een reeks stenen, die dicht bij hen staan in kwaliteit of verbonden zijn met persoonlijke evenementen. Al deze kenmerken geven een denkende waarnemer zoveel leerzaam en aantrekkelijk, dat het mogelijk is om gepersonaliseerde sieraden te maken op basis van deze lijnen en tekens van individuele dingen. Dit soort versieringen en sieraden - vormt uw persoonlijke kunstcode