Design tijdschrift
Design tijdschrift
Commercieel Interieur

Nest

Commercieel Interieur De vloer wordt gedeeld door twee unieke professionals-advocaten en architecten die vraagt om verschillende hiƫrarchische ordening. De keuze en detaillering van elementen was een poging om de algehele look geaard, aards te houden en de lokale kunst en bouwmaterialen nieuw leven in te blazen. De mix en toepassing van milieuvriendelijke materialen, de grootte van de openingen, alles werd aangestuurd door het lokale klimaat te herinneren om een aangename omgeving te creƫren die de verloren praktijken opnieuw opwekt en samen een duurzame praktijk structureert.

Bestek

Ingrede Set

Bestek De Ingrede bestekset is ontworpen om de behoefte aan perfectie in het dagelijks leven tot uitdrukking te brengen. Set van vork, lepel en mes die in elkaar passen met behulp van magneten. Het bestek staat verticaal en zorgt voor harmonie op de tafel. Met wiskundige vormen kon ƩƩn vloeiende vorm worden geconstrueerd die uit drie verschillende stukken bestaat. Deze aanpak creƫert nieuwe mogelijkheden die kunnen worden toegepast op veel verschillende producten, zoals serviesgoed en andere gebruiksvoorwerpen.

Muziekaanbevelingsservice

Musiac

Muziekaanbevelingsservice Musiac is een muzikale aanbevelingsmachine en gebruikt proactieve deelname om precieze opties voor zijn gebruikers te vinden. Het heeft tot doel alternatieve interfaces voor te stellen om de autocratie van het algoritme uit te dagen. Informatiefiltering is een onvermijdelijke zoekbenadering geworden. Het creƫert echter echokamereffecten en beperkt gebruikers in hun comfortzone door strikt hun voorkeuren te volgen. Gebruikers worden passief en twijfelen niet meer aan de opties die de machine biedt. Tijd besteden aan het bekijken van opties kan de biokosten enorm verhogen, maar het is de inspanning die een zinvolle ervaring creƫert.

Residentieel Prototype

No Footprint House

Residentieel Prototype De NFH is ontwikkeld voor serieproductie, gebaseerd op een grotere toolbox van geprefabriceerde woontypologieƫn. Een eerste prototype is gebouwd voor een Nederlands gezin in het zuidwesten van Costa Rica. Ze kozen voor een configuratie met twee slaapkamers met een stalen structuur en grenenhouten afwerkingen, die op ƩƩn enkele vrachtwagen naar de beoogde locatie werd verscheept. Het gebouw is ontworpen rond een centrale servicekern om de logistieke efficiƫntie op het gebied van montage, onderhoud en gebruik te optimaliseren. Het project streeft naar integrale duurzaamheid in termen van economische, ecologische, sociale en ruimtelijke prestaties.

Hotel

LiHao

Hotel Keer terug naar de natuur, het culturele station van de stad. Creƫer een verfijnde levensstijl. Exclusief genieten van rust en stilte. Het hotel is gelegen in het bruisende gebied van de Baoding High-tech Development Zone. De ontwerper herdefinieert het stadshotel door holistisch te denken door de omgeving, architectuur, landschap en interieur opnieuw te combineren om een verfijnde, natuurlijke en comfortabele hotelruimte te creƫren. Laat zakenreizigers zich welvarend voelen in de rust en steel een halve dag vrije tijd.

Verkoopkantoren

SuzhouĀ·Merchants Great Lakes Century

Verkoopkantoren Met het wateroppervlak als spiegel wordt het hoogtebeeld van het gebouw verrekend; met sculptuur en beplanting als elementen, wordt het belang van water gevormd door decoratie; met drijvende beplanting en wisselende fonteinen en artistieke lichten wordt de interesse gevormd ļ¼› Met water als ziel wordt de combinatie van kunst en functie afgeleid door het keerpunt van de ruimte; het brede zwembad, in de zon, het water rimpelt, helder en transparant, schijnt, door het heldere water, kan de houding van elke tegel duidelijk zien, het lijkt erop dat het ook de menselijke geest in het algemeen reinigt.