Design tijdschrift
Design tijdschrift
Thema-Installatie

Dancing Cubes

Thema-Installatie Dit ontwerp interageert met het weergegeven onderwerp door modules. Deze themastandaard is ontworpen met een zelfuitschuifbaar mechanisme om zes of meer kubussen in drie loodrechte richtingen te verbinden met een opgeschaalde eenheid. De vrije vormconfiguratie met inkepingen maakt de verbinding vergelijkbaar met geïnterlinieerde dansende mensen. De opstelling van kleine gaten creëert een structuur van accommodatie voor een onderwerp met lineaire delen.

Tafellamp

Moon

Tafellamp Deze lamp speelt een actieve rol om mensen van 's ochtends tot' s avonds te begeleiden in een werkruimte. Het is ontworpen met het oog op de werkomgeving van mensen. De draad kan worden aangesloten op een laptopcomputer of een powerbank. De vorm van de maan was gemaakt van driekwart van een cirkel als een stijgend pictogram van een terreinafbeelding gemaakt van roestvrij frame. Het oppervlaktepatroon van de maan herinnert de landingsgids in een ruimteproject. De setting ziet eruit als een sculptuur bij daglicht en een lichtapparaat dat de spanning van het werk 's nachts troost.

Licht

Louvre

Licht Louvre light is een interactieve tafellamp geïnspireerd op het Griekse zomerzonlicht dat gemakkelijk van gesloten luiken door Louvres gaat. Het bestaat uit 20 ringen, 6 van kurk en 14 van plexiglas, die op een speelse manier van volgorde veranderen om diffusie, volume en de uiteindelijke esthetiek van het licht te transformeren naar de voorkeuren en behoeften van de gebruikers. Licht gaat door het materiaal en veroorzaakt diffusie, zodat er geen schaduwen op zichzelf verschijnen, noch op de oppervlakken eromheen. Ringen met verschillende hoogtes bieden de mogelijkheid tot eindeloze combinaties, veilig maatwerk en totale lichtregeling.

Kledingstukontwerp

Sidharth kumar

Kledingstukontwerp NS GAIA is een eigentijds dameskledinglabel afkomstig uit New Delhi dat rijk is aan unieke design- en stoftechnieken. Het merk is een groot voorstander van bewust produceren en alles wat met fietsen en recycling te maken heeft. Het belang van deze factor komt tot uiting in de naamgevingspijlers, de 'N' en 'S' in NS GAIA staan voor Natuur en Duurzaamheid. De aanpak van NS GAIA is “less is more”. Het label speelt een actieve rol in de slow fashion-beweging door ervoor te zorgen dat de impact op het milieu minimaal is.

Architectuur Voor Gemengd Gebruik

Shan Shui Plaza

Architectuur Voor Gemengd Gebruik Gelegen in de historische stad Xi'an, tussen het zakencentrum en de TaoHuaTan-rivier, beoogt het project niet alleen het verleden en het heden te verbinden, maar ook de stad en de natuur. Geïnspireerd door The Peach Blossom Spring Chinese Tale, biedt het project een paradijselijke woon- en werkomgeving door een nauwe relatie met de natuur. In de Chinese cultuur heeft de filosofie van bergwater (Shan Shui) een essentiële betekenis van de relatie tussen mens en natuur, dus door te profiteren van het waterige landschap van de site, biedt het project ruimtes die de Shan Shui-filosofie in de stad weerspiegelen.

Huisstijl

film festival

Huisstijl "Cinema, ahoy" was de slogan voor de tweede editie van het European Film Festival in Cuba. Het maakt deel uit van een ontwerpconcept dat zich richt op reizen als een manier om culturen met elkaar te verbinden. Het ontwerp doet denken aan de reis van een cruiseschip dat van Europa naar Havana reist, beladen met films. Het ontwerp van de uitnodigingen en kaartjes voor het festival is geïnspireerd op paspoorten en instapkaarten die tegenwoordig door reizigers over de hele wereld worden gebruikt. Het idee om door de films te reizen, moedigt het publiek aan om ontvankelijk en nieuwsgierig te zijn naar culturele uitwisselingen.