Design tijdschrift
Design tijdschrift
Vlaggenschip Theewinkel

Toronto

Vlaggenschip Theewinkel Het drukste winkelcentrum van Canada brengt een fris nieuw fruittheewinkelontwerp van Studio Yimu. Het flagshipstore-project was ideaal voor brandingdoeleinden om de nieuwe hotspot in het winkelcentrum te worden. Geïnspireerd door het Canadese landschap, is het prachtige silhouet van Canada's Blue Mountain bedrukt op de muurachtergrond door de hele winkel. Om het concept werkelijkheid te laten worden, heeft Studio Yimu een sculptuur van 275 cm x 180 cm x 150 cm met de hand gemaakt die volledige interactie met elke klant mogelijk maakt.

Natuurcosmetica Verpakking

Olive Tree Luxury

Natuurcosmetica Verpakking Het nieuwe verpakkingsontwerp voor het Duitse luxe natuurlijke cosmeticamerk vertelt het verhaal van het artistiek, als een dagboek, badend in warme kleuren. Op het eerste gezicht ogenschijnlijk chaotisch, bij nader inzien communiceert de verpakking een sterke eenheid, een boodschap. Dankzij het nieuwe ontwerpconcept stralen alle producten natuurlijkheid, stijl, eeuwenoude geneeskundige kennis en moderne bruikbaarheid uit.

Paviljoen

Big Aplysia

Paviljoen In het proces van stedelijke ontwikkeling is het onvermijdelijk dat dezelfde gebouwde omgeving zal ontstaan. Traditionele gebouwen kunnen ook saai en afstandelijk overkomen. Het uiterlijk van speciaal gevormde landschapsarchitectuur verzacht de relatie tussen mensen in de architecturale ruimte, wordt een plek voor sightseeing en activeert de vitaliteit.

Keukenaccessoires

KITCHEN TRAIN

Keukenaccessoires Door verschillende stijlen keukeninstrumenten te gebruiken, wordt naast visuele ergernis een slordige kookomgeving gecreëerd. In een notendop probeerde ik een uniforme set te maken van deze populaire keukenaccessoires die veel in alle huizen worden gebruikt. Dit ontwerp is puur geïnspireerd door creativiteit. "Verenigde vorm" en een "Aangename uitstraling" zijn twee van zijn kenmerken. Bovendien zal het door de markt worden verwelkomd vanwege zijn innovatieve uiterlijk. Dit is een kans voor de fabrikant en de klant dat 6 keukengerei in één pakket wordt gekocht.

Geautomatiseerde Immigratieterminal

CVision MBAS 2

Geautomatiseerde Immigratieterminal MBAS 2 is ontworpen om de aard van beveiligingsproducten te trotseren en intimidatie en angst voor zowel technologische als psychologische aspecten te minimaliseren. Het ontwerp herinterpreteert bekende homecomputerelementen om een gebruikersvriendelijke uitstraling te bieden aan plattelandsbewoners rond de grens met Thailand. Spraak en beeld op het scherm begeleiden gebruikers die voor het eerst stap voor stap door het proces gaan. De dubbele kleurtint op het vingerafdrukkussen geeft duidelijk scanzones aan. MBAS 2 is een uniek product dat tot doel heeft de manier waarop we grenzen overschrijden te veranderen, wat meerdere talen en een vriendelijke niet-discriminerende gebruikerservaring mogelijk maakt.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: In de showroom zijn trainingsschoenen en sportartikelen te zien die met injectietechnologie zijn vervaardigd. De plaats, ziet eruit alsof vervaardigd met spuitgietpersen. Bij de fabricagemethode van de plaats worden meubelstukken alsof ze samenkomen en vervaardigd in spuitgietmatrijs om het geheel te genereren. Grove naaisporen die aan het plafond zijn, verzachten de alle technologische visualiteit.