Design tijdschrift
Design tijdschrift
Family Mall

Funlife Plaza

Family Mall Funlife Plaza is een familiewinkelcentrum voor vrije tijd en educatie van kinderen. Streeft naar het creëren van een racewagengang voor kinderen om in de auto te rijden tijdens het winkelen van de ouders, een boomhut voor kinderen die uitkijken en binnen spelen, een "lego" -plafond met verborgen winkelcentrumnaam om de verbeelding van kinderen te prikkelen. Eenvoudige witte achtergrond met rood, geel en blauw, laat de kinderen tekenen en kleuren op muren, vloeren en toilet!

Interieurontwerp

Suzhou MZS Design College

Interieurontwerp Dit project is gelegen in Suzhou, dat bekend staat om het traditionele Chinese tuinontwerp. De ontwerper streefde ernaar zowel haar modernistische gevoeligheden als de volkstaal van Suzhou samen te brengen. Het ontwerp is gebaseerd op de traditionele architectuur van Suzhou met het gebruik van witgekalkte muren van gips, maandeuren en ingewikkelde tuinarchitectuur om de volkstaal van Suzhou opnieuw te zien in een hedendaagse context. Meubels werden opnieuw gemaakt met gerecyclede takken, bamboe en strotouwen met deelname van studenten, wat de speciale betekenis gaf aan deze onderwijsruimte.

Messaging-Stoel

Kepler 186f

Messaging-Stoel De structurele basis van de Kepler-186f fauteuil is een bakplaat, gesoldeerd uit een staaldraad waaraan de uit de eik gesneden elementen zijn vastgemaakt met behulp van messing hulzen. Verschillende opties voor armatuurgebruik combineren in harmonie met houtsnijwerk en juwelierselementen. Dit kunstobject stelt een experiment voor waarin verschillende esthetische principes worden gecombineerd. Het zou omschreven kunnen worden als "barbaars of nieuw barok" waarin de ruwe en de exquise vormen worden gecombineerd. Als resultaat van improvisatie werd de Kepler gelaagd, omhuld met de subteksten en nieuwe details.

Parametrisch Ontwerp

Titanium Choker

Parametrisch Ontwerp Designwise gebruikt IOU 3D-simulatiesoftware om parametrische modellen te maken, vergelijkbaar met de stijl waarmee Zaha Hadid de wereld van de architectuur veroverde. Materieel gezien presenteert IOU exclusieve items in titanium met 18-karaats gouden logo's. Titanium is het populairst in sieraden, maar het is moeilijk om mee te werken. De unieke eigenschappen maken de stukken niet alleen erg licht, maar geven ook de mogelijkheid om ze bijna elke kleur van het spectrum te maken.

Follow Focus Ad-On

ND Lens Gear

Follow Focus Ad-On De ND LensGear past zich nauwkeurig zelfcentrerend aan lenzen met verschillende diameters aan. De ND LensGear-serie dekt alle lenzen als geen andere beschikbare LensGear. Geen snijden en niet buigen: geen schroevendraaiers, versleten riemen of vervelende restanten van uitsteeksels. Alles past als een zonnetje. En nog een pluspunt, het is gereedschapsvrij! Dankzij zijn slimme ontwerp centreert hij zich zacht en stevig rond de lens.

Adaptersysteem Voor Professioneel Filmen

NiceDice

Adaptersysteem Voor Professioneel Filmen Het NiceDice-System is de eerste multifunctionele adapter in de camera-industrie. Het maakt het heel plezierig om apparatuur met verschillende montagestandaarden van verschillende merken - zoals lampen, monitoren, microfoons en zenders - aan een camera te bevestigen, precies zoals ze nodig zijn in overeenstemming met de situatie. Zelfs nieuw ontwikkelende montagestandaarden of nieuw aangeschafte apparatuur kunnen eenvoudig in het ND-systeem worden geïntegreerd, gewoon door een nieuwe adapter aan te schaffen.