Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lamp

Mobius

Lamp De Mobius ring geeft inspiratie voor het ontwerp van Mobius lampen. Een lampstrip kan twee schaduwvlakken hebben (dwz tweezijdig oppervlak), de voorzijde en de achterzijde, waardoor aan de algemene verlichtingsvraag wordt voldaan. Zijn speciale en eenvoudige vorm bevat mysterieuze wiskundige schoonheid. Daarom zal er meer ritmische schoonheid in het huiselijke leven worden gebracht.

Ketting En Oorbellen Set

Ocean Waves

Ketting En Oorbellen Set Oceanische golven ketting is een prachtig stuk eigentijdse sieraden. De fundamentele inspiratie van het ontwerp is de oceaan. Zijn uitgestrektheid, vitaliteit en puurheid zijn de belangrijkste elementen die in de ketting worden geprojecteerd. De ontwerper heeft een goede balans tussen blauw en wit gebruikt om een beeld te geven van opspattende golven van de oceaan. Het is handgemaakt van 18K witgoud en bezet met diamanten en blauwe saffier. De ketting is vrij groot en toch delicaat. Het is ontworpen om bij alle soorten outfits te passen, maar is meer geschikt om te combineren met een halslijn die niet zal overlappen.

Tentoonstelling

City Details

Tentoonstelling De showcase van ontwerpoplossingen voor hardscape-elementen City Details werd gehouden van 3 oktober tot 5 oktober 2019 in Moskou. Geavanceerde concepten van hardscape-elementen, sport- en speeltuinen, verlichtingsoplossingen en functionele stedelijke kunstvoorwerpen werden gepresenteerd op een oppervlakte van 15.000 vierkante meter. Een innovatieve oplossing werd gebruikt om de tentoonstellingsruimte in te richten, waar in plaats van zelfs rijen exposantenstands het werkende miniatuurmodel van de stad werd gebouwd met alle specifieke componenten, zoals: het stadsplein, straten, een openbare tuin.

Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Het Zwitserse architectenbureau Evolution Design heeft in samenwerking met de Russische architectuurstudio T + T architects een ruim multifunctioneel atrium ontworpen op het nieuwe hoofdkantoor van Sberbank in Moskou. Het met daglicht overstroomde atrium herbergt diverse coworking-ruimtes en een koffiebar, waarbij de hangende diamantvormige vergaderruimte het middelpunt van de atrium is. De spiegelreflecties, de glazen binnengevel en het gebruik van planten zorgen voor een gevoel van ruimtelijkheid en continuïteit.

Kantoorinrichting

Puls

Kantoorinrichting Het Duitse ingenieursbureau Puls verhuisde naar een nieuw pand en maakte van deze gelegenheid gebruik om een nieuwe samenwerkingscultuur binnen het bedrijf te visualiseren en te stimuleren. Het nieuwe kantoorontwerp zorgt voor een culturele verandering, waarbij teams een aanzienlijke toename van de interne communicatie melden, met name tussen onderzoek en ontwikkeling en andere afdelingen. Het bedrijf heeft ook een toename gezien van spontane informele bijeenkomsten, wat bekend staat als een van de belangrijkste indicatoren voor succes op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, innovatie.

Woningbouw

Flexhouse

Woningbouw Flexhouse is een eengezinswoning aan het meer van Zürich in Zwitserland. Flexhouse is gebouwd op een uitdagend driehoekig perceel, ingeklemd tussen de spoorlijn en de lokale toegangsweg, en is het resultaat van het overwinnen van vele architectonische uitdagingen: beperkende grensafstanden en bouwvolume, driehoekige vorm van het perceel, beperkingen met betrekking tot de lokale taal. Het resulterende gebouw met zijn brede glazen wanden en een lintachtige witte façade is zo licht en mobiel van uiterlijk dat het lijkt op een futuristisch schip dat vanuit het meer is binnengevaren en een natuurlijke plek heeft gevonden om aan te meren.