Design tijdschrift
Design tijdschrift
Entertainment

Free Estonian

Entertainment In dit unieke kunstwerk gebruikte Olga Raag Estse kranten uit het jaar waarin de auto oorspronkelijk werd geproduceerd in 1973. De gele kranten in de Nationale Bibliotheek werden gefotografeerd, schoongemaakt, aangepast en bewerkt voor gebruik bij het project. Het eindresultaat werd gedrukt op speciaal materiaal dat op auto's wordt gebruikt, dat 12 jaar meegaat en het duurde 24 uur om het aan te brengen. Free Estonian is een auto die de aandacht trekt, mensen omringt met positieve energie en nostalgische emoties uit de kindertijd. Het nodigt iedereen uit tot nieuwsgierigheid en betrokkenheid.

Hippisch Complex

Emerald

Hippisch Complex Het beeld van holistische architecturale en ruimtelijke projecten verenigt alle zes gebouwen en onthult de functionele identiteit van elk. Uitgebreide gevels van arena's en stallen gericht op administratieve samengestelde kern. Zeszijdig gebouw als kristalrooster rust in houten frame zoals in ketting. Wanddriehoeken versierd met verstrooiing van glas als smaragdgroene details. Gebogen witte constructie benadrukt de hoofdingang. Gevelsraster maakt ook deel uit van de binnenruimte, waar de omgeving wordt waargenomen via een transparant web. Interieurs zetten het thema van houten constructies voort, waarbij schaal van elementen wordt gebruikt om de menselijke schaal meer evenredig te maken.

Luidsprekerorkest

Sestetto

Luidsprekerorkest Een orkestensemble van sprekers die samen spelen als echte muzikanten. Sestetto is een meerkanaals audiosysteem om individuele instrumenttracks af te spelen in afzonderlijke luidsprekers van verschillende technologieën en materialen die zijn toegewijd aan de specifieke klankkast, tussen puur beton, resonerende houten klankborden en keramische hoorns. Het mixen van tracks en onderdelen komt terug om fysiek op de plaats van luisteren te komen, zoals bij een echt concert. Sestetto is het kamerorkest van de opgenomen muziek. Sestetto is rechtstreeks zelf geproduceerd door de ontwerpers Stefano Ivan Scarascia en Francesco Shyam Zonca.

Café

Perception

Café Dit kleine warme houten café op de hoek van een kruispunt in een rustige buurt. De gecentraliseerde open-voorbereidingszone maakt een schone en uitgebreide ervaring van het optreden van barista voor bezoekers overal die barstoel of tafelstoel in een café. Het plafondobject genaamd "Shading tree" begint vanaf de achterkant van de voorbereidingszone en bedekt de klantenzone om de hele sfeer van dit café te creëren. Het geeft een ongewoon ruimtelijk effect aan bezoekers en wordt ook een medium voor mensen die in gedachten willen verzinken met smaken koffie.

Openbare Tuinstoel Voor Buiten

Para

Openbare Tuinstoel Voor Buiten Para is een set openbare buitenstoelen die is ontworpen om een beperkte flexibiliteit te bieden in buitenomgevingen. Een set stoelen die een unieke symmetrische vorm heeft en totaal afwijkt van de inherente visuele balans van conventioneel stoelontwerp. GeĂŻnspireerd door de eenvoudige wipvorm is deze set tuinstoelen gedurfd, modern en verwelkomt interactie. Beide met een zwaar verzwaarde bodem, ondersteunt Para A 360 rotatie rond zijn basis, en Para B ondersteunt bidirectioneel flippen.

Tafel

Grid

Tafel The Grid is een tafel die is ontworpen vanuit een rastersysteem dat is geĂŻnspireerd op de traditionele Chinese architectuur, waarbij een soort houten structuur genaamd Dougong (Dou Gong) wordt gebruikt in verschillende delen van een gebouw. Door het gebruik van een traditionele in elkaar grijpende houten structuur, is de montage van de tafel ook het proces van leren over de structuur en het ervaren van de geschiedenis. De ondersteunende structuur (Dou Gong) is gemaakt van modulaire onderdelen die gemakkelijk kunnen worden gedemonteerd om opslag nodig te hebben.