Design tijdschrift
Design tijdschrift
Converteerbaar Apparaat Voor Onderwijs

Pupil 108

Converteerbaar Apparaat Voor Onderwijs Leerling 108: het meest betaalbare converteerbare Windows 8-apparaat voor het onderwijs. Een nieuwe interface en een geheel nieuwe leerervaring. Leerling 108 speelt zich af op zowel tablet- als laptopwerelden en schakelt tussen de twee, voor betere prestaties in het onderwijs. Windows 8 biedt nieuwe leermogelijkheden, waardoor studenten optimaal kunnen profiteren van de touchscreen-functie en de talloze apps. Pupil 108, onderdeel van Intel® Education Solutions, is de meest betaalbare en geschikte oplossing voor klaslokalen over de hele wereld.

Eettafel

Chromosome X

Eettafel Een eettafel die is ontworpen om plaats te bieden aan acht personen, die in pijlrichting met elkaar samenwerken. De bovenkant is een abstracte X, gemaakt van twee verschillende stukken geaccentueerd door een diepe lijn, terwijl dezelfde abstracte X wordt weerspiegeld op de vloer met de basisstructuur. De witte structuur is gemaakt van drie verschillende stukken voor eenvoudige montage en transport. Bovendien werd het contrast van teak fineer van de bovenkant en wit voor de basis geselecteerd om het onderste deel lichter te maken, wat meer nadruk legt op de onregelmatig gevormde bovenkant, en zo een hint geeft voor verschillende interactie van de gebruikers.

Optische Installatie

Opx2

Optische Installatie Opx2 is een optische installatie die een symbiotische relatie tussen natuur en technologie onderzoekt. Een relatie waarin patronen, herhaling en ritme zowel natuurlijke formaties als bewerkingen van computerprocessen beschrijven. De teruggetrokken geometrie, tijdelijke ondoorzichtigheid en / of dichtheid van de installaties zijn vergelijkbaar met het fenomeen van rijden door een maïsveld of worden uitgelegd in technologie terwijl we naar binaire code kijken. Opx2 bouwt complexe geometrie en daagt de perceptie van volume en ruimte uit.

Afneembaar Apparaat Voor Onderwijs

Unite 401

Afneembaar Apparaat Voor Onderwijs Unite 401: het perfecte duo voor onderwijs. Laten we het hebben over teamwerk. Met een ongelooflijk veelzijdig 2-in-1-ontwerp is de Unite 401 het ideale leerlingapparaat voor omgevingen voor samenwerkend leren. De combinatie van een tablet en een notebook levert de krachtigste mobiele oplossing voor het onderwijs op, mogelijk gemaakt door het veilige ontwerp van mgseries voor de scherpste prijs.

Kantoor Kleinschaligheid

Conceptual Minimalism

Kantoor Kleinschaligheid Het interieurontwerp is gestreept tot een esthetisch, maar niet functioneel minimalisme. De open ruimte wordt benadrukt door strakke lijnen, grote glazen openingen die veel natuurlijk daglicht binnenlaten, waardoor lijn en vlak de fundamentele structurele en esthetische elementen kunnen worden. Het gebrek aan rechte hoeken bepaalde de noodzaak om een meer dynamische kijk op de ruimte te krijgen, terwijl de keuze voor een licht kleurenpalet in combinatie met materiaal en textuurverscheidenheid ruimte en functionele eenheid mogelijk maakt. Onafgewerkte betonafwerkingen komen uit op de muren om een contrast toe te voegen tussen wit-zacht en ruw-grijs.

Tuin

Tiger Glen Garden

Tuin De Tiger Glen Garden is een contemplatietuin die is gebouwd in de nieuwe vleugel van het Johnson Museum of Art. Het is geïnspireerd door een Chinese gelijkenis, de Three Laughers of the Tiger Glen genaamd, waarin drie mannen hun sektarische verschillen overwinnen om een eenheid van vriendschap te vinden. De tuin is ontworpen in een sobere stijl, in het Japans karesansui genaamd, waarin een beeld van de natuur wordt gecreëerd met een arrangement van stenen.