Design tijdschrift
Design tijdschrift
Toegangscontrole Voor 3D-Gezichtsherkenning

Ezalor

Toegangscontrole Voor 3D-Gezichtsherkenning Maak kennis met het meervoudige sensor- en cameratoegangscontrolesysteem, Ezalor. Algoritmen en lokaal computergebruik zijn ontworpen met het oog op privacy. De anti-spoofing-technologie op financieel niveau voorkomt de nepmaskers. Zachte reflecterende verlichting zorgt voor comfort. Gebruikers hebben in een oogwenk gemakkelijk toegang tot de plek waar ze van houden. De authenticatie zonder aanraking zorgt voor hygiëne.

Chinees Restaurant

Ben Ran

Chinees Restaurant Ben Ran is een artistiek harmonieus Chinees restaurant, dat is gevestigd in een luxe hotel, Vangohh Eminent, Maleisië. De ontwerper past de introverte en beknoptheid van oosterse stijltechnieken toe om een echte smaak, cultuur en ziel van het restaurant te creëren. Het is een symbool van mentale helderheid, verlaat de welvarende en bereik de natuurlijke en eenvoudige terugkeer naar de oorspronkelijke geest. Het interieur is natuurlijk en ongekunsteld. Door gebruik te maken van het oeroude concept ook synchroniciteit met de restaurantnaam Ben Ran, wat origineel en natuur betekent. Het restaurant ongeveer 4088 vierkante meter.

Verpakking Voor Koreaanse Gezondheidsvoeding

Darin

Verpakking Voor Koreaanse Gezondheidsvoeding De Darin is ontworpen om moderne mensen te bevrijden van onwil voor Korea's traditionele gezondheidsvoedingsproducten in de vermoeidheidsmaatschappij, met eenvoudige, grafische duidelijkheid bij het bezorgen van pakketten aan de gevoeligheden van moderne mensen, in tegenstelling tot de niet-ontworpen afbeeldingen die zijn gebruikt door traditionele Koreaanse reformwinkels. . Alle ontwerpen zijn gemaakt van motieven van bloedcirculatie en visualiseren het doel om vitaliteit en gezondheid te bieden aan de vermoeide jaren '20 en '30.

Damesmode Collectie

Utopia

Damesmode Collectie In deze collectie liet Yina Hwang zich vooral inspireren door vormen die symmetrisch en asymmetrisch zijn met een vleugje underground muziekcultuur. Ze stelde deze collectie samen op basis van haar cruciale moment van zelfomhelzing om een collectie functionele maar abstracte kledingstukken en accessoires te creëren die het verhaal van haar ervaring belichamen. Elke print en stof in het project is origineel en ze gebruikte voornamelijk PU-leer, satijn, Power Mash en Spandex voor de basis van de stoffen.

Meubelcollectie

Phan

Meubelcollectie Phan Collection is geïnspireerd op de Phan-container, een Thaise containercultuur. De ontwerper gebruikt de structuur van Phan-containers om de structuur van meubels te maken die het sterk maakt. Ontwerp de vorm en details die het modern en eenvoudig maken. De ontwerper gebruikte lasergesneden technologie en een vouwmachine in combinatie met CNC-hout om een complex en uniek detail te maken dat anders is dan andere. Het oppervlak is afgewerkt met een poedercoating systeem waardoor de structuur lang, sterk maar licht blijft.

Rolstoel

Ancer Dynamic

Rolstoel Ancer, de rolstoel die doorligwonden voorkomt, concentreert zich niet alleen op de soepelheid van zijn bewegingen, maar ook op het comfort van de patiënt, vooral van degenen die de rolstoel gedurende langere tijd gebruiken. Het innovatieve ontwerp, samen met een dynamische airbag die in het zitkussen is ingebouwd en de draaibare handgreep, onderscheidt hem van de gewone rolstoel. Met veel moeite is het ontwerp van de rolstoel afgerond en bleek doorligwonden te helpen voorkomen. De oplossings- en ontwerpprincipes zijn gebaseerd op resultaten verzameld van rolstoelgebruikers, wat leidt tot een authentieke gebruikerservaring.