Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wijnblik

Essenzza

Wijnblik Het ontwerp van de wijn, het is het land van herkomst en de stad heeft veel aandacht gekregen. Zoek in miniatuur- en traditionele schilderijen. De waardevolle motieven ontdekten dat om het doel te bereiken, dit betekent dat het traditionele ontwerp van luxe wijnflessen zeer effectief was. Motief dat werd gebruikt in het ontwerp, arabesken.Deze motieven zijn ontleend aan Iraanse gelakte schilderkunst. Het ontwerp probeert originele en creatieve ontwerpen te maken en streeft ernaar om ontwerp te maken met een intrinsieke betekenis en om een belangrijke boodschap uit te dragen.

Sapverpakking

Pure

Sapverpakking De basis voor het concept van Pure Juice is een emotioneel element. Het ontwikkelde naamgevings- en ontwerpconcept zijn gericht op de gevoelens en emoties van de klant, ze dienen om de persoon vlak naast de benodigde plank te stoppen en deze te laten kiezen uit de veelheid aan andere merken. De verpakking drukt de effecten uit van fruitextracten, de kleurrijke patronen direct gedrukt op een glazen fles die lijkt in de vorm van fruit. Het benadrukt visueel het imago van natuurlijke producten.

Salontafel

Cube

Salontafel Het ontwerp is geĆÆnspireerd op de geometrische sculpturen van Golden Ratio en Mangiarotti. Het formulier is interactief en biedt de gebruiker verschillende combinaties. Het ontwerp bestaat uit vier salontafels van verschillende afmetingen en een poef opgesteld rond de kubusvorm, die een verlichtingselement is. De elementen van het ontwerp zijn multifunctioneel om aan de wensen van de gebruiker te voldoen. Het product is gemaakt van Corian-materiaal en multiplex.

Kunstinstallatie

Pretty Little Things

Kunstinstallatie Pretty Little Things verkent de wereld van medisch onderzoek en de ingewikkelde beelden die onder de microscoop worden gezien, en interpreteert deze opnieuw in moderne abstracte patronen door de explosies van een levendig fluor-kleurenpalet. Meer dan 250 meter lang, met meer dan 40 individuele kunstwerken is het een grootschalige installatie die de schoonheid van onderzoek aan het publiek laat zien.

Installatie

The Reflection Room

Installatie GeĆÆnspireerd door de kleur rood, die geluk symboliseert in de Chinese cultuur, is The Reflection Room een ruimtelijke ervaring die volledig is gecreĆ«erd uit rode spiegels om een oneindige ruimte te creĆ«ren. Binnenin speelt typografie de rol van het verbinden van het publiek met elk van de belangrijkste waarden van het Chinese Nieuwjaar en zet het mensen aan om na te denken over het afgelopen jaar en het komende jaar.

Evenementactivering

Home

Evenementactivering Home omarmt de nostalgie van iemands persoonlijke woning en is een combinatie van oud en nieuw. Vintage schilderijen uit 1960 bedekken de achterwand, kleine persoonlijke aandenkens zijn verspreid over de display. Samen zijn deze dingen met elkaar verweven in een massa touw die samen Ć©Ć©n verhaal vormen, waar in afwachting van waar de toeschouwer staat, het een boodschap onthult.