Design tijdschrift
Design tijdschrift
Website

Illusion

Website Scene 360 magazine lanceert Illusion in 2008, en het wordt al snel het meest succesvolle project met meer dan 40 miljoen bezoeken. De website is gewijd aan het tonen van geweldige creaties in kunst, design en film. Van hyperrealistische tatoeages tot verbluffende landschapsfoto's, de selectie van berichten zal lezers vaak doen zeggen "WOW!"

Naam van het project : Illusion, Naam van de ontwerper : Adriana de Barros, Naam van de cliƫnt : Illusion.

Illusion Website

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.