Design tijdschrift
Design tijdschrift
Dvd-Box

Paths of Light

Dvd-Box De beste manier om de korte animatie Paths of Light van Zina Caramelo vast te houden, was ervoor te zorgen dat de dvd een mooi bijpassende hoesje had. De verpakking ziet er eigenlijk uit alsof hij uit het bos is geplukt en tot een cd is gevormd. Aan de buitenkant zijn verschillende lijnen zichtbaar, bijna als kleine bomen die langs de zijkant van de kast groeien. De houten buitenkant helpt ook om het een extreem naturalistische uitstraling te geven. Paths of Light is een extreme update van de doosjes die velen zagen voor cd's in de jaren negentig, die meestal bestonden uit basisplastic met een papieren verpakking om de inhoud uit te leggen. (Tekst door JD Munro)

Naam van het project : Paths of Light , Naam van de ontwerper : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Naam van de cli├źnt : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Dvd-Box

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.