Design tijdschrift
Design tijdschrift
Eettafel

Chromosome X

Eettafel Een eettafel die is ontworpen om plaats te bieden aan acht personen, die in pijlrichting met elkaar samenwerken. De bovenkant is een abstracte X, gemaakt van twee verschillende stukken geaccentueerd door een diepe lijn, terwijl dezelfde abstracte X wordt weerspiegeld op de vloer met de basisstructuur. De witte structuur is gemaakt van drie verschillende stukken voor eenvoudige montage en transport. Bovendien werd het contrast van teak fineer van de bovenkant en wit voor de basis geselecteerd om het onderste deel lichter te maken, wat meer nadruk legt op de onregelmatig gevormde bovenkant, en zo een hint geeft voor verschillende interactie van de gebruikers.

Afneembaar Apparaat Voor Onderwijs

Unite 401

Afneembaar Apparaat Voor Onderwijs Unite 401: het perfecte duo voor onderwijs. Laten we het hebben over teamwerk. Met een ongelooflijk veelzijdig 2-in-1-ontwerp is de Unite 401 het ideale leerlingapparaat voor omgevingen voor samenwerkend leren. De combinatie van een tablet en een notebook levert de krachtigste mobiele oplossing voor het onderwijs op, mogelijk gemaakt door het veilige ontwerp van mgseries voor de scherpste prijs.

Lamp

Capsule Lamp

Lamp De lamp is oorspronkelijk ontworpen voor een kinderkledingmerk. De inspiratie komt uit capsulespeelgoed dat kinderen krijgen van verkoopautomaten die zich meestal aan winkelpuien bevinden. Als je naar de lamp kijkt, zie je een heleboel kleurrijke capsulespeeltjes, die allemaal een wens en genot dragen die de jeugdige ziel doen ontwaken. Het aantal capsules is naar wens aan te passen en de inhoud te vervangen. Van alledaagse trivia tot speciale decoraties, elk object dat je in de capsules stopt, wordt een uniek verhaal van jezelf, waardoor je leven en gemoedstoestand op een bepaald moment kristalliseren.

Kleed

Folded Tones

Kleed Tapijten zijn van nature plat, het doel was om dit simpele feit uit te dagen. De illusie van driedimensionaliteit wordt bereikt met slechts drie kleuren. De verscheidenheid aan tinten en diepte van het vloerkleed is afhankelijk van de breedte en dichtheid van de strepen, in plaats van een groot kleurenpalet dat kan passen bij een bepaalde ruimte, waardoor het flexibel kan worden gebruikt. Van bovenaf of ver weg lijkt het kleed op een opgevouwen laken. Als u er echter op zit of ligt, is de illusie van de plooien mogelijk niet waarneembaar. Dit leidde tot het gebruik van eenvoudige herhalende lijnen die van dichtbij kunnen worden genoten als een abstract patroon.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Dit is een product dat tegelijkertijd als functie en schoonheid dient, gekruid met een vleugje cultuur en wortels. 'Positieve en negatieve' paravant fungeert als een verstelbare en mobiele barriĆØre voor privacy die niet uitsteekt of een ruimte verstoort. Het islamitische motief geeft een kantachtig effect dat wordt afgetrokken en omgekeerd van het Corian / Resin-materiaal. Net als bij yin yang, is er altijd een beetje goed in het slechte en altijd een beetje slecht in het goede. Als de zon ondergaat op 'Positief en Negatief', is het echt het stralende moment en schilderen de geometrische schaduwen de kamer.

Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Urban Electrik-Trike Zowel milieuvriendelijk als innovatief, de LECOMOTION E-trike is een driewieler met elektrische ondersteuning die is geĆÆnspireerd op geneste winkelwagentjes. De LECOMOTION E-trikes zijn ontworpen om te werken als onderdeel van een urban bike sharing systeem. Ontworpen ook om in elkaar te nestelen in een lijn voor compacte opslag en om het verzamelen en verplaatsen in Ć©Ć©n keer te vergemakkelijken via een zwaaiende achterdeur en een afneembare slinger. Er wordt trapondersteuning geboden. Je kunt hem gebruiken als een normale fiets, met of zonder ondersteunende accu. Met de lading konden ook 2 kinderen of een volwassene worden vervoerd.