Design tijdschrift
Design tijdschrift
Led-Televisie

XX240 BMS SNB LED TV

Led-Televisie De XX240 LED-tv-series omvatten 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" van de meest betaalbare middelgrote tot het hoogste segment grote tv's met hetzelfde ontwerpidee en verschillende opties. Het display-ontwerp is ook van het productiebedrijf en het is samengesteld met de BMS-methodiek. Het metaal van het display is geverfd met hoogwaardige verf omdat het ontwerp de rand open laat en deze alleen omlijst met de wanddikte van de achterkant. Dus tv lijkt te zijn bedekt met slechts een dun frame en het verlichte logo-gebied eronder.

Led Tv

XX250

Led Tv Vestel-tv-serie van Vestel die is gepositioneerd in een zeer hoog segment van consumentenelektronica. Aluminium omlijsting houdt het scherm vast als een bijna onzichtbaar dun frame. Glanzend dun frame geeft het product zijn exclusieve imago in de oververzadigde markt. Het scherm onderscheidt zich drastisch van normale LED-tv's met zijn holistisch glanzend schermoppervlak dat in het dunne metalen frame is geplaatst. Het glanzende aluminium gedeelte onder het scherm creƫert een aantrekkingspunt door de tv van de tafelstandaard te scheiden.

Led-Televisie

XX265

Led-Televisie Het ontwerp van de plastic kast onderscheidt zich van conventionele modellen met een algehele textuur en een glanzend oppervlak links onder het scherm voor logo en visuele illusie. Afhankelijk van de BMS-productiemethode is het model zeer kosteneffectief, terwijl het toch gevoel voor ontwerp heeft. Het ontwerp van de tafelbladstandaard heeft een continue vorm die van de achterkant naar het publiek stroomt door de chromen effectbalk. Dus zowel het ontwerp van de kast als het ontwerp van de standaard vullen elkaar aan.

Openbaar Stedelijk Kunstmeubilair

Eye of Ra'

Openbaar Stedelijk Kunstmeubilair De ambitie van dit ontwerp is om de oude Egyptische geschiedenis samen te voegen met de futuristische vloeiende methodologie van design. Het is een letterlijke vertaling van het meest iconische religieuze instrument van Egypte in een vloeiende vorm van straatmeubilair dat de kenmerken van de vloeiende stijl ontleent waar geen specifieke vormen of ontwerpen worden bepleit. Het oog vertegenwoordigt zowel de mannelijke als de vrouwelijke tegenhangers in de voortplanting van God Ra. Het straatmeubilair wordt daarom gepresenteerd in een stoer ontwerp dat mannelijkheid en kracht symboliseert, terwijl het gewelfde uiterlijk vrouwelijkheid en gratie uitbeeldt.

Digitaal Video-Uitzendapparaat

Avoi Set Top Box

Digitaal Video-Uitzendapparaat Avoi is een van de nieuwste slimme settopboxen van Vestel en levert voornamelijk digitale uitzendtechnologie voor tv-gebruikers. Avoi's belangrijkste karakter is "verborgen ventilatie". Verborgen ventilatie maakt het mogelijk om unieke en eenvoudige ontwerpen te creƫren. Met Avoi kunt u, naast het bekijken van de digitale kanalen in HD-kwaliteit, naar muziek luisteren, films kijken en foto's en afbeeldingen op het tv-scherm bekijken, terwijl u deze bestanden bestuurt via het UI-menu. Het besturingssysteem van Avoi is Android V4.2 Jel

46 "led-Tv Die De Hd-Uitzending Ondersteunt,

V TV - 46120

46 "led-Tv Die De Hd-Uitzending Ondersteunt, GeĆÆnspireerd door hoogglans reflecterende oppervlakken en spiegeleffecten. Voorkant en achterkant achterkant is gemaakt van kunststof spuitgiettechnologie. Het middendeel is gemaakt van gietijzer. De ondersteunende standaard is speciaal ontworpen met glas dat aan de achterkant is geverfd en een transparante hals met verchroomd ringdetail. Het glansniveau dat op oppervlakken wordt gebruikt, is bereikt via speciale verfprocessen.