Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kranen

Electra

Kranen Electra die geen aparte handgreep heeft, trekt iedereen aan vanwege zijn elegantie en slimme uitstraling die doorslaggevend is om uniek te zijn voor keukens. De neerklapbare digitale keukenmengkraan biedt de gebruikers bewegingsvrijheid in de keukens en biedt de mogelijkheid van twee verschillende doorstroomfuncties. Aan de voorkant van de electra geeft een elektronische pad u toegang tot alle functies, hetzij wanneer de spray in de uitloop is geplaatst, hetzij in uw hand met slechts een vingertop die u kunt bedienen.

Kranen

Electra

Kranen Electra wordt beschouwd als de vertegenwoordiger van digitaal gebruik in de armatuursector en combineert de technologie met design om de ontwerpen uit het digitale tijdperk te benadrukken. De kranen die geen aparte handgreep hebben, trekken iedereen aan vanwege hun elegantie en slimme uiterlijk en zijn doorslaggevend om uniek te zijn in natte ruimtes. De aanraakschermknoppen van Electra bieden de gebruikers een meer ergonomische oplossing. "Eco Mind" van de kranen biedt de gebruiker maximale efficiëntie bij het besparen. Deze functie voegt vooral waarde toe aan toekomstige generaties

Straatbank

Ola

Straatbank Deze bank, ontworpen volgens eco-ontwerpstrategieën, tilt straatmeubilair naar een nieuw niveau. Zowel vloeiend als in een stedelijke of natuurlijke omgeving, creëren de vloeiende lijnen verschillende zitmogelijkheden binnen één bank. De gebruikte materialen zijn gerecycled aluminium voor de basis en staal voor de zitting, gekozen vanwege hun recyclebare en duurzame eigenschappen; het heeft een heldere en resistente poedercoating die ideaal is voor buitengebruik in alle weersomstandigheden. Ontworpen in Mexico City door Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman en Karime Tosca.

Kraan

Amphora

Kraan Amphora serie is ontworpen om verleden en toekomst te verbinden en geeft een kans om de basis en functionele vormen van de oudheid te ervaren. Het was niet gemakkelijk zoals vandaag om ons levensbronwater die dagen bereikbaar te maken. De ongebruikelijke vorm van de kraan komt van eeuwen vóór vandaag, maar de waterbesparende cartridge brengt morgen. Kraan retro ontworpen uit straatfonteinen uit de oudheid en brengt esthetiek naar uw badkamers.

Wastafel

Serel Wave

Wastafel De SEREL Wave-wastafel vindt zijn plaats in moderne badkamers met zijn nominale lijnen, functionele oplossingen en indrukwekkende kwaliteit. SEREL Wave wastafel; terwijl het de huidige perceptie van dubbele wastafel verandert met zijn unieke komvorm, omvat het ook het gebruik van volwassene en kind samen met zijn esthetische vorm. Naast het gebruik als kinderbassin, biedt het een functie voor wassing en schoenpoets, die wordt gebruikt in de islamcultuur. De algemene benadering bij het ontwerpen van een wastafel is modernisme en functionalisme. Deze benadering beïnvloedt het ontwerp zo belangrijk.

Badkamerset

LOTUS

Badkamerset Reflectie op de badkamers van Lotus Flowers ... De Lotus-badkamer is geïmplementeerd door inspiratie te halen uit de vorm van de bladeren van de Lotusbloem. Zhou Dunyi, die de filosofie van Confucius onderwijst, zei: "Ik hou van de Lotusbloem omdat deze in de modder groeit en nooit vies wordt", in zijn verhandeling. Lotusbladeren zijn vuilafstotend zoals hierin vermeld. Bij de productie van de serie is de bladstructuur van de lotusbloem nagebootst