Design tijdschrift
Design tijdschrift
Watchfaces-Apps

TTMM

Watchfaces-Apps TTMM is een verzameling watchfaces voor smartwatches van Pebble Time en Pebble Time Round. Je vindt hier twee apps (zowel voor Android- als iOS-platform) met 50 en 18 modellen in meer dan 600 kleurvariaties. TTMM is een eenvoudige, minimale en esthetische combinatie van cijfers en abstracte infographics. Nu kunt u uw tijdstijl kiezen wanneer u maar wilt.

Wijnetiketten

KannuNaUm

Wijnetiketten Het ontwerp van de KannuNaUm-wijnetiketten wordt gekenmerkt door zijn verfijnde en minimale stijl, verkregen door te zoeken naar symbolen die hun geschiedenis kunnen vertegenwoordigen. Territorium, cultuur en passie van de wijnboeren van het Land of Longevity zijn samengevat in deze twee gecoördineerde labels. Alles wordt versterkt door het ontwerp van honderdjarige wijnstok die is gemaakt met de techniek van goud dat in 3D is gegoten. Een iconografisch ontwerp dat de geschiedenis van deze wijnen vertegenwoordigt en daarmee de geschiedenis van het land waaruit is geboren, Ogliastra, het land van de honderdjarigen op Sardinië.

Het Ontwerp Van Wijnetiketten

I Classici Cherchi

Het Ontwerp Van Wijnetiketten Voor een historische wijnmakerij op Sardinië, sinds 1970, is het ontworpen voor de restyling van labels voor The Classics-wijnen. De studie van nieuwe labels wilde de link met de traditie die het bedrijf nastreeft behouden. In tegenstelling tot eerdere labels werkte het om een vleugje elegantie te geven die goed past bij de hoge kwaliteit van de wijnen. Voor de labels is gewerkt met de brailletechniek die elegantie en stijl brengt zonder te wegen. Het bloemmotief is gebaseerd op een grafische uitwerking van een patroon van de nabijgelegen kerk van Santa Croce in Usini, dat tevens het bedrijfslogo is.

Wijnetiket

Guapos

Wijnetiket Het ontwerp beoogt de fusie tussen modern design en Noordse tendensen in de kunst, waarbij het land van herkomst van de wijn wordt afgebeeld. Elke snede vertegenwoordigt de hoogte waarop elke wijngaard groeit en een respectieve kleur voor de druivensoort. Wanneer alle flessen in lijn zijn uitgelijnd, vormt het de vormen van de landschappen van het noorden van Portugal, de regio die deze wijn voortbrengt.

Restauratie Van Oude Kastelen

Timeless

Restauratie Van Oude Kastelen De eigenaar kocht Crawfordton House in Schotland in april 2013, met als doel de oorspronkelijke smaak van de oude Schotse adel te herstellen, en compatibel met het moderne leven. De kenmerken en historische afzettingen van het oude kasteel zijn bewaard gebleven met de originele smaak. De ontwerpesthetiek en de regionale cultuur van verschillende eeuwen botsen met artistieke vonken in dezelfde ruimte.

Foto's Voor Tijdschriftdekking

TimeFlies

Foto's Voor Tijdschriftdekking Het belangrijkste idee was om je te onderscheiden van de massa traditionele klantenmagazines. Allereerst door de ongebruikelijke hoes. De voorkant van het tijdschrift TimeFlies voor de luchtvaartmaatschappij Nordica heeft een hedendaags Ests ontwerp en de titel van het tijdschrift op de omslag van elk nummer is met de hand geschreven door de auteur van het afgebeelde werk. Het moderne en minimalistische ontwerp van de omslagen van het tijdschrift geeft zonder enige aanvullende woorden de creativiteit van de nieuwe luchtvaartmaatschappij, de aantrekkelijkheid van de Estse aard en het succes van de jonge Estse ontwerpers weer.