Design tijdschrift
Design tijdschrift
Merkidentiteit

BlackDrop

Merkidentiteit Dit is een persoonlijk merkstrategie en identiteitsproject. BlackDrop is een winkelketen en een merk dat koffie verkoopt en distribueert. BlackDrop is een persoonlijk project dat oorspronkelijk is ontwikkeld om de toon en creatieve richting te zetten voor persoonlijke freelancers. Deze merkidentiteit is gecreëerd met als doel Aleks te positioneren als een vertrouwde merkadviseur in de startup-community. BlackDrop staat voor een gelikt, eigentijds, transparant startup-merk dat ernaar streeft een tijdloos, herkenbaar, toonaangevend merk te worden.

Fotografische Series

U15

Fotografische Series Het kunstenaarsproject maakt gebruik van de kenmerken van het U15-gebouw om een associatie te creëren met natuurlijke elementen die aanwezig zijn in de collectieve verbeelding. Door gebruik te maken van de bouwstructuur en delen ervan, zoals de kleuren en vormen, proberen ze meer specifieke locaties op te roepen, zoals het Chinese Stenen Woud, de American Devil Tower, als generieke natuurlijke iconen zoals watervallen, rivieren en rotsachtige hellingen. Om in elke foto een andere interpretatie te geven, verkennen de kunstenaars het gebouw vanuit een minimalistische benadering, met verschillende invalshoeken en perspectieven.

Website

Travel

Website Het ontwerp gebruikte een minimalistische stijl, om de gebruikerservaring niet te overladen met onnodige informatie. Het is ook erg moeilijk om een minimalistische stijl te gebruiken in de reisindustrie, aangezien de gebruiker parallel met een eenvoudig en duidelijk ontwerp volledige informatie over zijn reis moet krijgen en dit is niet gemakkelijk te combineren.

Branding En Verpakking

Leman Jewelry

Branding En Verpakking Visuele oplossing voor de nieuwe identiteit van Leman Jewelry was een compleet nieuw systeem om het luxe, voortreffelijke en toch verfijnde en minimale gevoel bloot te leggen. Het nieuwe logo is geïnspireerd op het werkproces van Leman, hun haute couture-ontwerpservice, door alle diamantvormen rond een ster-symbool of fonkelingssymbool te maken, een verfijnd symbool te creëren en ook het glanzende effect van diamant te weerspiegelen. Vervolgens werden alle onderpandmaterialen geproduceerd met hoogwaardige details om de luxe van alle nieuwe visuele merkelementen te benadrukken en te verrijken.

Muziekaanbevelingsservice

Musiac

Muziekaanbevelingsservice Musiac is een muzikale aanbevelingsmachine en gebruikt proactieve deelname om precieze opties voor zijn gebruikers te vinden. Het heeft tot doel alternatieve interfaces voor te stellen om de autocratie van het algoritme uit te dagen. Informatiefiltering is een onvermijdelijke zoekbenadering geworden. Het creëert echter echokamereffecten en beperkt gebruikers in hun comfortzone door strikt hun voorkeuren te volgen. Gebruikers worden passief en twijfelen niet meer aan de opties die de machine biedt. Tijd besteden aan het bekijken van opties kan de biokosten enorm verhogen, maar het is de inspanning die een zinvolle ervaring creëert.

Sterke Drank

GuJingGong

Sterke Drank De culturele verhalen die door de mensen zijn overgeleverd, worden op de verpakking gepresenteerd en de patronen van drakendrinken worden zorgvuldig getekend. De draak wordt gerespecteerd in China en symboliseert voorspoed. In de illustratie komt de Draak naar buiten om te drinken. Omdat het wordt aangetrokken door wijn, zweeft het rond de wijnfles en voegt het traditionele elementen toe zoals Xiangyun, paleis, berg en rivier, wat de legende van Gujing eerbetoon bevestigt. Na het openen van de doos, zal er een laag kaartpapier met illustraties zijn om de doos na opening het algehele weergave-effect te geven.