Design tijdschrift
Design tijdschrift
Desktop-Installatie

Wood Storm

Desktop-Installatie De Wood Storm is een desktopinstallatie voor visueel genot. De turbulentie van de luchtstroom wordt werkelijkheid door een houten gordijn, versterkt door licht dat van onderaf wordt geworpen voor een wereld zonder zwaartekracht. De installatie gedraagt zich als een eindeloze dynamische lus. Het leidt de zichtlijn eromheen om naar het begin- of eindpunt te zoeken terwijl het publiek daadwerkelijk met de storm danst.

Naam van het project : Wood Storm, Naam van de ontwerper : Naai-Jung Shih, Naam van de cliƫnt : Naai-Jung Shih.

Wood Storm Desktop-Installatie

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.