Design tijdschrift
Design tijdschrift
Merkidentiteit

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Merkidentiteit De BIA is een lokaal vogelsymbool van de Atlantische Lucht, die over gedachten en dromen over landen vliegt, een natuurpiloot die mensen, herinneringen, zaken en bedrijven vervoert. Bij SATA zal BIA altijd de vereniging van de negen eilanden van de archipel symboliseren in één atlantische uitdaging: de naam van de Azoren naar de wereld brengen en de wereld naar de Azoren brengen. De BIA - Blue Islands Açor - een opnieuw uitgevonden açor-vogel, rechtlijnig, geïnspireerd op het futurisme van prototypes, gebouwd op zijn unieke genetische code, asymmetrisch, verschillend en gekleurd als de negen eilanden van de Azoren.

Naam van het project : SATA | BIA - Blue Islands Açor, Naam van de ontwerper : SATA Airlines, Naam van de cliënt : SATA Airlines.

SATA | BIA - Blue Islands Açor Merkidentiteit

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.