Design tijdschrift
Design tijdschrift
Adaptersysteem Voor Professioneel Filmen

NiceDice

Adaptersysteem Voor Professioneel Filmen Het NiceDice-System is de eerste multifunctionele adapter in de camera-industrie. Het maakt het heel plezierig om apparatuur met verschillende montagestandaarden van verschillende merken - zoals lampen, monitoren, microfoons en zenders - aan een camera te bevestigen, precies zoals ze nodig zijn in overeenstemming met de situatie. Zelfs nieuw ontwikkelende montagestandaarden of nieuw aangeschafte apparatuur kunnen eenvoudig in het ND-systeem worden geïntegreerd, gewoon door een nieuwe adapter aan te schaffen.

Restaurantbar Op Het Dak

The Atticum

Restaurantbar Op Het Dak De charme van een restaurant in een industriële omgeving moet worden weerspiegeld in de architectuur en inrichting. De speciaal voor dit project ontwikkelde zwart-grijze kalkpleister is daar een van de bewijzen van. De unieke, ruwe structuur loopt door alle kamers. Bij de gedetailleerde uitvoering is bewust gebruik gemaakt van materialen als ruw staal, waarvan lasnaden en slijpsporen zichtbaar bleven. Deze indruk wordt ondersteund door de keuze voor muntin-vensters. Deze koude elementen worden gecontrasteerd door warm eikenhout, met de hand geschaafd visgraatparket en een volledig beplante muur.

Armatuur

vanory Estelle

Armatuur Estelle combineert klassiek design in de vorm van een cilindrische, handgemaakte glazen behuizing met innovatieve lichttechnologie die driedimensionale lichteffecten op de textiele lampenkap produceert. Bewust ontworpen om lichtstemmingen om te zetten in een emotionele ervaring, biedt Estelle een oneindige verscheidenheid aan statische en dynamische sferen die allerlei kleuren en overgangen produceren, bestuurd via een aanraakpaneel op de armatuur of een smartphone-app.

Verplaatsbaar Paviljoen

Three cubes in the forest

Verplaatsbaar Paviljoen Drie kubussen zijn het apparaat met de verschillende eigenschappen en functies (speeltoestellen voor kinderen, openbare meubels, kunstvoorwerpen, meditatieruimtes, priëlen, kleine rustruimtes, wachtkamers, stoelen met daken), en kunnen mensen frisse ruimtelijke ervaringen brengen. Drie kubussen kunnen door de grootte en de vorm gemakkelijk met een vrachtwagen vervoerd worden. Qua afmeting, de installatie (de hellingshoek), zitvlakken, ramen etc. is elke kubus karakteristiek vormgegeven. Drie kubussen verwijzen naar traditionele Japanse minimumruimtes zoals theeceremonieruimtes, met variabiliteit en mobiliteit.

Multifunctioneel Complex

Crab Houses

Multifunctioneel Complex Op de uitgestrekte vlakte van de Silezische Laaglanden staat één magische berg alleen, bedekt met mist van mysterie, die hoog boven het pittoreske stadje Sobotka uittorent. Daar, te midden van natuurlijke landschappen en een legendarische locatie, staat het Crab Houses-complex: een onderzoekscentrum gepland. Als onderdeel van het revitaliseringsproject van de stad moet het creativiteit en innovativiteit ontketenen. De plaats brengt wetenschappers, kunstenaars en de lokale gemeenschap samen. De vorm van de paviljoens is geïnspireerd op krabben die de kabbelende zee van gras binnenkomen. Ze worden 's nachts verlicht en lijken op vuurvliegjes die boven de stad zweven.

Tafel

la SINFONIA de los ARBOLES

Tafel De tafel la SINFONIA de los ARBOLES is een zoektocht naar poëzie in design... Een bos gezien vanaf de grond is als kolommen die vervagen in de lucht. We kunnen ze niet van bovenaf zien; het bos lijkt in vogelvlucht op een glad tapijt. Verticaliteit wordt horizontaliteit en blijft toch verenigd in zijn dualiteit. Evenzo doet de tafel la SINFONIA de los ARBOLES denken aan de takken van de bomen die een stabiele basis vormen voor een subtiel aanrechtblad dat de zwaartekracht uitdaagt. Slechts hier en daar flikkeren de zonnestralen door de takken van de bomen.