Design tijdschrift
Design tijdschrift
Commerciële Ruimte

De Kang Club

Commerciële Ruimte Dekang is gelegen in het commerciële centrum van Guangzhou, China, is een spa en entertainment een van de commerciële projecten. Het project is in het ontwerpconcept van "stedelijk landschap" de fundamentele aanwijzing om te reageren op de eisen van het moderne stadsleven.

Berichtkaart

Standing Message Card “Post Animal”

Berichtkaart Laat de knutselkit voor dierenpapier uw belangrijke boodschappen overbrengen. Schrijf je bericht in de hoofdtekst en stuur het samen met andere delen in de envelop. Dit is een leuke berichtkaart die de ontvanger in elkaar kan zetten en kan weergeven. Bevat zes verschillende dieren: eend, varken, zebra, pinguïn, giraf en rendier. Life with Design: kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt.

Transformeerbare Bank

Mäss

Transformeerbare Bank Ik wilde een modulaire bank creëren die kan worden omgevormd tot verschillende afzonderlijke zitoplossingen. Het hele meubel bestaat uit slechts twee verschillende stukken van dezelfde vorm om een verscheidenheid aan oplossingen te vormen. De hoofdstructuur is dezelfde laterale vorm van de armleuningen, maar alleen dikker. De armleuningen kunnen 180 graden worden gedraaid om het hoofdstuk van het meubel te veranderen of voort te zetten.

Caketribune

Temple

Caketribune Door de groeiende populariteit van thuis bakken, konden we een behoefte zien aan een modern ogende eigentijdse caketribune, die gemakkelijk in een kast of lade kon worden opgeborgen. Gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig. Temple is eenvoudig te monteren en intuïtief door de platen over de centrale taps toelopende ruggengraat te schuiven. Demontage is net zo eenvoudig door ze er gewoon weer af te schuiven. Alle 4 hoofdelementen worden bij elkaar gehouden door de stapelaar. De Stacker helpt alle elementen bij elkaar te houden voor compacte opslag in meerdere hoeken. U kunt verschillende plaatconfiguraties gebruiken voor verschillende gelegenheden.

Lounge Stoel

Bessa

Lounge Stoel Ontworpen voor loungeruimtes van hotels, resorts en privéwoningen, past de Bessa-fauteuil in de moderne interieurontwerpen. Het ontwerp straalt een sereniteit uit die uitnodigt tot onvergetelijke ervaringen. Nu we zijn volledig duurzame productie hebben opgelost, kunnen we genieten van het evenwicht tussen vorm, hedendaags design, functie en zijn organische waarden.

Kalender

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalender Het Waterwheel is een driedimensionale kalender gemaakt van zes peddels in de vorm van een waterrad. Draai elke maand een unieke zelfstandige kalender voor uw bureaublad als een waterrad om te gebruiken. Life with Design: kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van "Life with Design".