Design tijdschrift
Design tijdschrift
Geautomatiseerde Immigratieterminal

CVision MBAS 2

Geautomatiseerde Immigratieterminal MBAS 2 is ontworpen om de aard van beveiligingsproducten te trotseren en intimidatie en angst voor zowel technologische als psychologische aspecten te minimaliseren. Het ontwerp herinterpreteert bekende homecomputerelementen om een gebruikersvriendelijke uitstraling te bieden aan plattelandsbewoners rond de grens met Thailand. Spraak en beeld op het scherm begeleiden gebruikers die voor het eerst stap voor stap door het proces gaan. De dubbele kleurtint op het vingerafdrukkussen geeft duidelijk scanzones aan. MBAS 2 is een uniek product dat tot doel heeft de manier waarop we grenzen overschrijden te veranderen, wat meerdere talen en een vriendelijke niet-discriminerende gebruikerservaring mogelijk maakt.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: In de showroom zijn trainingsschoenen en sportartikelen te zien die met injectietechnologie zijn vervaardigd. De plaats, ziet eruit alsof vervaardigd met spuitgietpersen. Bij de fabricagemethode van de plaats worden meubelstukken alsof ze samenkomen en vervaardigd in spuitgietmatrijs om het geheel te genereren. Grove naaisporen die aan het plafond zijn, verzachten de alle technologische visualiteit.

Stoel

SERENAD

Stoel Ik respecteer alle soorten stoelen. Naar mijn mening is de stoel een van de belangrijkste en klassieke en bijzondere dingen in het interieurontwerp. Het idee van de Serenad-stoel komt van een zwaan op het water die draaide en haar gezicht tussen de vleugels stak. Misschien is het glanzende en gladde oppervlak in de Serenad-stoel met een ander en speciaal ontwerp alleen gemaakt voor zeer speciale en unieke plaatsen.

Fauteuil

The Monroe Chair

Fauteuil Opvallende elegantie, eenvoud in idee, comfortabel, ontworpen met het oog op duurzaamheid. De Monroe Chair is een poging om het fabricageproces bij het maken van een fauteuil drastisch te vereenvoudigen. Het maakt gebruik van het potentieel van CNC-technologieën om herhaaldelijk een plat element uit MDF te verwijderen, deze elementen worden vervolgens rond een centrale as gespreid om een complex gebogen fauteuil te vormen. De achterpoot verandert geleidelijk in de rugleuning en de armleuning in de voorpoot, waardoor een uitgesproken esthetiek ontstaat die volledig wordt bepaald door de eenvoud van het productieproces.

Parkbank

Nessie

Parkbank Dit project is gebaseerd op het conceptidee van "Drop & Forget", dat wil zeggen, eenvoudige installatie ter plaatse met minimale installatiekosten ten opzichte van de bestaande infrastructuur van een stedelijke omgeving. Robuuste betonvloeistofvormen, zorgvuldig uitgebalanceerd, creëren een omhelzende en comfortabele zitervaring.