Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

Meet the Chef

Kalender Hoe kan een bedrijfskalender meer zaken naar de lokale restaurants van Thailand in het binnenland brengen? Hoe zit het met het creëren van meer betrokkenheid bij de kalender met behulp van QR-code om de videoclips 'Secret Recipe' te zien van kenmerkende gerechten van 12 lokale restaurants in Thailand. De clips worden geüpload naar sociale netwerksites zodat ze gemakkelijk kunnen worden gedeeld. Meer weergaven zullen restaurants helpen bekender te worden en kunnen leiden tot meer verkopen. Als gevolg hiervan kunnen lokale individuele ondernemers op zichzelf staan en het door hen gekozen bedrijf runnen, zonder dat ze hun geboorteplaats hoeven te verlaten.

Berichtkaart

Pop-up Message Card “Leaves”

Berichtkaart Bladeren zijn berichtkaarten met pop-up bladmotieven. Fleur je berichten op met een expressief vleugje seizoensgroen. Wordt geleverd in een set van vier verschillende kaarten met vier enveloppen. Kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van Life with Design.

Broche

Chiromancy

Broche Elke persoon is uniek en origineel. Dit is zelfs duidelijk in de patronen op onze vingers. Getekende lijnen en de tekens van onze handen zijn ook vrij origineel. Bovendien heeft elke persoon een reeks stenen, die dicht bij hen staan in kwaliteit of verbonden zijn met persoonlijke evenementen. Al deze kenmerken geven een denkende waarnemer zoveel leerzaam en aantrekkelijk, dat het mogelijk is om gepersonaliseerde sieraden te maken op basis van deze lijnen en tekens van individuele dingen. Dit soort versieringen en sieraden - vormt uw persoonlijke kunstcode

Kalender

Calendar 2014 “ZOO”

Kalender De ZOO paper craft kit is eenvoudig te monteren. Geen lijm of schaar nodig. Monteer door onderdelen met dezelfde markering aan elkaar te bevestigen. Elk dier krijgt een kalender van twee maanden. Kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van Life with Design.

Productie / Postproductie / Uitzending

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Productie / Postproductie / Uitzending Ashgabat Tele - Radiocentrum (TV-toren) is een monumentaal gebouw van 211 m hoog, gelegen in de zuidelijke buitenwijken van Ashgabat, de hoofdstad van Turkmenistan, op een heuvel van 1024 m boven zeeniveau. TV Tower is de belangrijkste hub voor de productie van radio- en tv-programma's, postproductie en omroep. En is een van de beste voorbeelden van de modernste digitale technologie. TV Tower maakte van Turkmenistan een pionier op het gebied van terrestrische HD-uitzendingen in Azië. TV Tower is de grootste technologie-investering van de afgelopen 20 jaar in uitzendingen.

Wiellader

Arm Loader

Wiellader Een lader die meestal op een oneffen ondergrond functioneert, kan ervoor zorgen dat de bestuurder ernstige reisziekte krijgt en ook snel vermoeid raakt. De 'ARM LOADER' zorgt echter voor de herkenning van de coördinaatpunten op de grond en helpt de bestuurdersstoel stabiel te zijn en niet te wankelen. Daarom helpt het de bestuurder om zich niet moe te voelen en kan hij zijn werk veilig uitvoeren.