Design tijdschrift
Design tijdschrift
Keramiek

inci

Keramiek Een spiegel van elegantie; Inci weerspiegelt de schoonheid van een parel met zwart-witte opties en is de juiste keuze voor diegenen die de adel en elegantie in de ruimtes willen weerspiegelen. Inci-lijnen worden geproduceerd in afmetingen van 30 x 80 cm en dragen de witte en zwarte klasse naar de woonruimtes. Geproduceerd met behulp van digitale printtechnologie, een driedimensionaal ontwerp.

Tachograafprogrammeur

Optimo

Tachograafprogrammeur Optimo is een baanbrekend touchscreen-product voor het programmeren en kalibreren van alle digitale tachografen die op bedrijfsvoertuigen zijn gemonteerd. Optimo richt zich op snelheid en gebruiksgemak en combineert draadloze communicatie, productapplicatiegegevens en een groot aantal verschillende sensoraansluitingen tot een draagbaar apparaat voor gebruik in de voertuigcabine en werkplaats. Ontworpen voor optimale ergonomie en flexibele positionering, de taakgestuurde interface en innovatieve hardware verbeteren de gebruikerservaring drastisch en nemen de tachograafprogrammering mee naar de toekomst.

Biologische Olijfolie

Epsilon

Biologische Olijfolie De Epsilon-olijfolie is een product in beperkte oplage van biologische olijfgaarden. Het hele productieproces gebeurt met de hand, op traditionele wijze en de olijfolie wordt ongefilterd gebotteld. We hebben dit pakket ontworpen om ervoor te zorgen dat de gevoelige componenten van een zeer voedzaam product zonder enige wijziging door de consument van de fabriek worden ontvangen. We gebruiken de fles Quadrotta beschermd door een wikkel, vastgebonden met leer en geplaatst in een handgemaakte houten kist, verzegeld met zegellak. Zo weten consumenten dat het product zonder tussenkomst rechtstreeks uit de fabriek kwam.

Laboratorium Waterzuiveringssysteem

Purelab Chorus

Laboratorium Waterzuiveringssysteem Purelab Chorus is het eerste modulaire waterzuiveringssysteem dat is ontworpen om te voldoen aan individuele laboratoriumbehoeften en ruimte. Het levert alle kwaliteiten gezuiverd water en biedt een schaalbare, flexibele oplossing op maat. Modulaire elementen kunnen door het laboratorium worden verspreid of met elkaar worden verbonden in een uniek torenformaat, waardoor de voetafdruk van het systeem tot een minimum wordt beperkt. Haptische bedieningselementen bieden zeer controleerbare afgiftestroomsnelheden, terwijl een halo van licht de status van Chorus aangeeft. Nieuwe technologie maakt Chorus het meest geavanceerde systeem dat beschikbaar is, waardoor de impact op het milieu en de bedrijfskosten worden verminderd.

Scheepsbesturingssysteem

GE’s New Bridge Suite

Scheepsbesturingssysteem GE's modulaire scheepscontrolesysteem is ontworpen voor zowel grote als lichtgewicht schepen, voor intuïtieve bediening en duidelijke visuele feedback. Nieuwe positioneringstechnologie, motorbesturingssystemen en bewakingsapparatuur zorgen ervoor dat schepen nauwkeurig kunnen worden gemanoeuvreerd in kleine ruimtes, terwijl de belasting voor de machinist wordt verminderd, aangezien complexe handmatige bedieningselementen worden vervangen door nieuwe touchscreentechnologie. Een verstelbaar scherm vermindert reflecties en optimaliseert de ergonomie. Alle consoles hebben geïntegreerde handgrepen voor gebruik op ruwe zee.