Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hedendaagse Qipao

The Remains

Hedendaagse Qipao Inspiratie komt van Chinese relikwieën, "Keramiek" is de meest representatieve die het populairst is, ongeacht het koningschap en de mensen. In mijn studie zijn zelfs vandaag de kern Chinese esthetische normen van mode en Feng Shui (interieur- en omgevingsontwerp) ongewijzigd. Ze houden van doorzichtig, gelaagdheid en wensen. Ik zou een Qipao willen ontwerpen om de implicatie en functie van keramiek uit de oude dynastie naar de hedendaagse mode te brengen. En provoceert mensen die hun cultuur en etniciteit vergeten zijn wanneer we in de i-generatie zitten.

Restaurant

Osaka

Restaurant Gelegen in de buurman Itaim Bibi (Sao Paulo, Brazilië), toont Osaka trots zijn architectuur en biedt een intieme en gezellige sfeer in de verschillende ruimtes. Het buitenterras naast de straat is de toegang tot een groene en moderne binnentuin, een verbinding tussen interieur, exterieur en natuur. De persoonlijke en verfijnde esthetiek werd gematerialiseerd door het gebruik van natuurlijke elementen zoals hout, steen, ijzer en textiel. Lamellendaksysteem met gedimde verlichting en houtwerk werden zorgvuldig bestudeerd om het harmoniserende interieurontwerp te voltooien en de verschillende sferen te creëren.

Wijntestfaciliteit

Grapevine House

Wijntestfaciliteit Grapevine House in de vorm van een abstracte druif, die bijna gratis is in afwachting van de wijngaard. Zijn belangrijkste ondersteunende element gegenereerd door een digitaal vervaardigde kolom vertegenwoordigt een eerbetoon aan een oude wijnstokwortel. De doorlopende glasgevel van het Grapevine House is naar alle richtingen open en maakt de directe landschapsbeleving van de wijngaard mogelijk. Op deze manier moet een visuele smaakverbetering van alle testwijnen worden verleend.

Kalender

Calendar 2014 “Farm”

Kalender De Farm Paper Craft Kit is eenvoudig in elkaar te zetten. Geen lijm of schaar nodig. Monteer door onderdelen met dezelfde markering aan elkaar te bevestigen. Elk dier krijgt een kalender van twee maanden. Kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van Life with Design.

Multiaxiaal Vliesgevelsysteem

GLASSWAVE

Multiaxiaal Vliesgevelsysteem Het meerassige vliesgevelsysteem GLASSWAVE opent de deur naar meer flexibiliteit bij het ontwerpen van glazen wanden voor massaproductie. Dit nieuwe concept in vliesgevels is gebaseerd op het principe van verticale dragers met cilindrische in plaats van rechthoekige profielen. Deze definitief innovatieve aanpak betekent dat structuren met multidirectionele verbindingen kunnen worden gemaakt, waardoor de mogelijke geometrische combinaties bij de montage van glaswanden vertienvoudigd worden. GLASSWAVE is een laagbouwsysteem bedoeld voor de markt van karakteristieke gebouwen van drie verdiepingen of minder (majestueuze hallen, showrooms, atria etc.)

Retail Interieurdesign

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Retail Interieurdesign De klant zoekt creatief ontwerp om het merk goed te vertegenwoordigen. De naam 'Hiveometric' wordt gevormd door twee woorden 'Hive' en 'Geometric', die eenvoudig het hoofdconcept vertellen en het ontwerp visualiseren. Het ontwerp is geïnspireerd op het heldenproduct van het merk, een honingraatvormige elektrische kookplaat. Voorgesteld als een cluster van honingraten, muur- en plafondelementen in nette afwerkingen sluiten naadloos op elkaar aan en wisselen complexe geometrische vormen samen. Lijnen zijn delicaat en strak, wat resulteert in een strakke, eigentijdse look die oneindige verbeeldingskracht en creativiteit symboliseert.