Design tijdschrift
Design tijdschrift
Parametrisch Ontwerp

Titanium Choker

Parametrisch Ontwerp Designwise gebruikt IOU 3D-simulatiesoftware om parametrische modellen te maken, vergelijkbaar met de stijl waarmee Zaha Hadid de wereld van de architectuur veroverde. Materieel gezien presenteert IOU exclusieve items in titanium met 18-karaats gouden logo's. Titanium is het populairst in sieraden, maar het is moeilijk om mee te werken. De unieke eigenschappen maken de stukken niet alleen erg licht, maar geven ook de mogelijkheid om ze bijna elke kleur van het spectrum te maken.

Follow Focus Ad-On

ND Lens Gear

Follow Focus Ad-On De ND LensGear past zich nauwkeurig zelfcentrerend aan lenzen met verschillende diameters aan. De ND LensGear-serie dekt alle lenzen als geen andere beschikbare LensGear. Geen snijden en niet buigen: geen schroevendraaiers, versleten riemen of vervelende restanten van uitsteeksels. Alles past als een zonnetje. En nog een pluspunt, het is gereedschapsvrij! Dankzij zijn slimme ontwerp centreert hij zich zacht en stevig rond de lens.

Adaptersysteem Voor Professioneel Filmen

NiceDice

Adaptersysteem Voor Professioneel Filmen Het NiceDice-System is de eerste multifunctionele adapter in de camera-industrie. Het maakt het heel plezierig om apparatuur met verschillende montagestandaarden van verschillende merken - zoals lampen, monitoren, microfoons en zenders - aan een camera te bevestigen, precies zoals ze nodig zijn in overeenstemming met de situatie. Zelfs nieuw ontwikkelende montagestandaarden of nieuw aangeschafte apparatuur kunnen eenvoudig in het ND-systeem worden geĆÆntegreerd, gewoon door een nieuwe adapter aan te schaffen.

Restaurantbar Op Het Dak

The Atticum

Restaurantbar Op Het Dak De charme van een restaurant in een industriƫle omgeving moet worden weerspiegeld in de architectuur en inrichting. De speciaal voor dit project ontwikkelde zwart-grijze kalkpleister is daar een van de bewijzen van. De unieke, ruwe structuur loopt door alle kamers. Bij de gedetailleerde uitvoering is bewust gebruik gemaakt van materialen als ruw staal, waarvan lasnaden en slijpsporen zichtbaar bleven. Deze indruk wordt ondersteund door de keuze voor muntin-vensters. Deze koude elementen worden gecontrasteerd door warm eikenhout, met de hand geschaafd visgraatparket en een volledig beplante muur.

Armatuur

vanory Estelle

Armatuur Estelle combineert klassiek design in de vorm van een cilindrische, handgemaakte glazen behuizing met innovatieve lichttechnologie die driedimensionale lichteffecten op de textiele lampenkap produceert. Bewust ontworpen om lichtstemmingen om te zetten in een emotionele ervaring, biedt Estelle een oneindige verscheidenheid aan statische en dynamische sferen die allerlei kleuren en overgangen produceren, bestuurd via een aanraakpaneel op de armatuur of een smartphone-app.

Verplaatsbaar Paviljoen

Three cubes in the forest

Verplaatsbaar Paviljoen Drie kubussen zijn het apparaat met de verschillende eigenschappen en functies (speeltoestellen voor kinderen, openbare meubels, kunstvoorwerpen, meditatieruimtes, priƫlen, kleine rustruimtes, wachtkamers, stoelen met daken), en kunnen mensen frisse ruimtelijke ervaringen brengen. Drie kubussen kunnen door de grootte en de vorm gemakkelijk met een vrachtwagen vervoerd worden. Qua afmeting, de installatie (de hellingshoek), zitvlakken, ramen etc. is elke kubus karakteristiek vormgegeven. Drie kubussen verwijzen naar traditionele Japanse minimumruimtes zoals theeceremonieruimtes, met variabiliteit en mobiliteit.