Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

Calendar 2014 “Farm”

Kalender De Farm Paper Craft Kit is eenvoudig in elkaar te zetten. Geen lijm of schaar nodig. Monteer door onderdelen met dezelfde markering aan elkaar te bevestigen. Elk dier krijgt een kalender van twee maanden. Kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van Life with Design.

Multiaxiaal Vliesgevelsysteem

GLASSWAVE

Multiaxiaal Vliesgevelsysteem Het meerassige vliesgevelsysteem GLASSWAVE opent de deur naar meer flexibiliteit bij het ontwerpen van glazen wanden voor massaproductie. Dit nieuwe concept in vliesgevels is gebaseerd op het principe van verticale dragers met cilindrische in plaats van rechthoekige profielen. Deze definitief innovatieve aanpak betekent dat structuren met multidirectionele verbindingen kunnen worden gemaakt, waardoor de mogelijke geometrische combinaties bij de montage van glaswanden vertienvoudigd worden. GLASSWAVE is een laagbouwsysteem bedoeld voor de markt van karakteristieke gebouwen van drie verdiepingen of minder (majestueuze hallen, showrooms, atria etc.)

Retail Interieurdesign

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Retail Interieurdesign De klant zoekt creatief ontwerp om het merk goed te vertegenwoordigen. De naam 'Hiveometric' wordt gevormd door twee woorden 'Hive' en 'Geometric', die eenvoudig het hoofdconcept vertellen en het ontwerp visualiseren. Het ontwerp is geïnspireerd op het heldenproduct van het merk, een honingraatvormige elektrische kookplaat. Voorgesteld als een cluster van honingraten, muur- en plafondelementen in nette afwerkingen sluiten naadloos op elkaar aan en wisselen complexe geometrische vormen samen. Lijnen zijn delicaat en strak, wat resulteert in een strakke, eigentijdse look die oneindige verbeeldingskracht en creativiteit symboliseert.

Corporate Architecture Concept

Pharmacy Gate 4D

Corporate Architecture Concept Het creatieve concept is gebaseerd op de combinatie van materiële en immateriële componenten, die samen een mediaplatform vormen. Het middelpunt van dit platform wordt gekenmerkt door een extra grote schaal als symbool voor een abstracte alchemiebeker waarboven een holografisch diagram van een drijvende DNA-streng wordt geprojecteerd. Dit DNA-hologram, dat in feite de slogan „A Promise for Life“ vertegenwoordigt, draait langzaam rond en suggereert het gemak van leven van een symptoomvrij menselijk organisme. Het roterende DNA-hologram vertegenwoordigt niet alleen de levensstroom, maar ook de relatie tussen licht en leven zelf.

Kalender

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalender Botanisch leven is een kalender die het prachtige plantenleven in één blad belicht. Open het laken en zet het op de basis om te genieten van een verscheidenheid aan plantenpop-ups. Kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van Life with Design.

Kalender

Meet the Chef

Kalender Hoe kan een bedrijfskalender meer zaken naar de lokale restaurants van Thailand in het binnenland brengen? Hoe zit het met het creëren van meer betrokkenheid bij de kalender met behulp van QR-code om de videoclips 'Secret Recipe' te zien van kenmerkende gerechten van 12 lokale restaurants in Thailand. De clips worden geüpload naar sociale netwerksites zodat ze gemakkelijk kunnen worden gedeeld. Meer weergaven zullen restaurants helpen bekender te worden en kunnen leiden tot meer verkopen. Als gevolg hiervan kunnen lokale individuele ondernemers op zichzelf staan en het door hen gekozen bedrijf runnen, zonder dat ze hun geboorteplaats hoeven te verlaten.